MI ĆEMO UVESTU CRNU GORU U EU! Knežević: Stabilne, demokratske vlade nema bez koalicije ZBCG

Autor:

Svet

11.06.2023

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živković je rekao da je DPS, na osnovu svih preborojanih glasova, osvojio 18 mandata, a da je Pokret Evropa sada (PES) osvojio 17 mandata

MI ĆEMO UVESTU CRNU GORU U EU! Knežević: Stabilne, demokratske vlade nema bez koalicije ZBCG

Foto: printscreen/N1

Danijel Živković, nosilac liste „Zajedno“ na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori okupljenoj oko Demorkatske partije socijalista (DPS), saopštio je da je DPS osvojio više mandata od Pokreta Evropa sada (PES).

 

Živković je rekao da je DPS, na osnovu svih preborojanih glasova, osvojio 18 mandata, a da je Pokret Evropa sada (PES) osvojio 17 mandata.

- Što znači da je DPS jači i od čelika - rekao je Živković.

Na pitanje novinara da prokomentariše kako se rezultati DPS-a razlikuju od organizacija koje su davale prognoze, on je precizirao da se 18 mandata odnosi pojedinačno na DPS, a ne na celu listu „Zajedno“.

Istakao da bez koalicije „Zajedno“ nema „stabile, reformske evropske vlade“ i dodao da će oni diktorati tempo promena političkih procesa u Crnoj Gori.

Živković je glasačima zahvalio na preko 70 hiljada „lepih poruka“ i kazao da je proces protekao u fer i demokratskoj atmosferi.

- Mi ćemo biti ti koji će uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju - rekao je Živković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading