OSMOGODIŠNJE DETE PAS IZGRIZAO DO SMRTI! Horor u Skoplju: Iskrvarilo na putu do bolnice!

Autor:

Svet

12.04.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija se dogodila juče popodne.

OSMOGODIŠNJE DETE PAS IZGRIZAO DO SMRTI! Horor u Skoplju: Iskrvarilo na putu do bolnice!

Foto: Shutterstock

Dete staro osam godina preminulo je u Skoplju od posledica povreda koje je zadobilo nakon napada vlasničkog psa, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

U pitanju je pas rase mastif koji pripada komšiji.

Kako se navodi u polcijskom saopštenju, bolnica za hirurške bolesti "Sv. Naum Ohridski" juče je prijavila da je doveden maloletnik iz Skoplja koji je podlegao povredama usled posledica napada psa u vlasništvu njegovog komšije N.G.

- U toku jučerašnjeg dana, u 17.22, u našu ambulantu je dovezeno dete od osam godina zbog povreda glave i vrata od ujeda psa. U trenutku prijema dete je bilo bez vitalnih znakova i iskrvarilo je. Odmah su preduzete mere reanimacije, nažalost bezuspešno - rekao je direktor te bolnice Ljuben Arsenkov za portal Sakam da kažam.

Prema Televiziji Telma, osmogodišnje dete je napao i izgrizao pas mastif, star 12 godina, kada je ušao u komšijino dvorište u kojem je bio još jedan pas.

- Od ugriza je dobilo obilno krvarenje. Osmogodišnjak je odmah automobilom bio prevezen u 'Sv. Naum Ohridski', ali je zbog teških povreda glave i vrata iskrvario na putu do bolnice - navodi ta televizija i dodaje da je vlasnik engleskog bul mastifa juče uveče odmah pozvan u policijsku stanicu na informativni razgovor.

Izvori u istrazi su za Telmu naveli da su porodice deteta i vlasnika psa bile prve komšije i u dobrim odnosima, prenosi Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading