MLADIĆ NAORUŽAN UPAO U GIMNAZIJU! Pretio profesorki nožem, policija na licu mesta!

Autor: Republika

Svet

06.03.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružani mladić ušao je u jedan od četvrtih razreda i pretio profesorki.

MLADIĆ NAORUŽAN UPAO U GIMNAZIJU! Pretio profesorki nožem, policija na licu mesta!

Foto: Tanjug/HINA

U 13 sati i 48 minuta zagrebačka policija primila je dojavu kako je u prostor Klasične gimnazije u Križanićevoj ulici u Zagrebu upala nepoznata osoba naoružana nožem, potvrdili su to iz Policijske uprave kako pišu zagrebački Jutarnjem listu.

Kako je rečeno, policija je intervenisala i nema povređenih.

Nisu mogli odgovoriti na pitanje je li osoba koja je uključena u incident pod policijskim nadzorom, dodavši da se sve okolnosti događaja kao i motiv napada još istražuju.

Foto: Tanjug/AP

 

Prema informacijama koje je dobio Jutarnji, reč je o mlađoj osobi koja nije učenik Klasične gimnazije. Naoružani mladić ušao je u jedan od četvrtih razreda. Pretio je i profesorki.

Po nezvaničnim informacijama, u pozadini incidenta je vršnjačka svađa zbog koje je mladić ušao u školsku zgradu u Križanićevoj ulici.

Kako su potvrdili iz zagrebačke policije, mladić koji je u školu upao naoružan nožem još nije priveden. Policija je i dalje na licu mesta te utvrđuju sve okolnosti događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading