I MAJKA NASTRADALIH DEČAKA IZ NOVOG PAZARA PREBAČENA NA DALJE LEČENJE U BEOGRAD: Novi detalji tragedija koja se ne pamti

Autor:

Hronika

06.03.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona će biti prebačena u Specijalnu bolnicu "Laza Lazarević".

I MAJKA NASTRADALIH DEČAKA IZ NOVOG PAZARA PREBAČENA NA DALJE LEČENJE U BEOGRAD: Novi detalji tragedija koja se ne pamti

Foto: YouTube/Printscreen/Kosovo Online Live

Nakon što je Abdulrahim Atia, otac mališana Zeina, Faresa, Saleha i Mokbela, nastradalih u požaru u nedelju ujutro u Novom Pazaru, sa teškim opekotinama i oštećenjima disajnih piteva prebačen u Klinički centar Srbije, na dalje lečenje u Beograd biće transportovana i majka Amra.

- Majka je hirurški dobro i nema razloga da dalje bude kod nas u bolnici. Konzilijum lekara, u kojem je bio i psihijatar, odlučio je da ona bude transportovana u Specijalnu bolnicu "Laza Lazarević“ u Beogradu – rekao je Šefćet Hajrović, načelnik Odelenja hirurgije Opšte bolnice u Novom Pazaru, prenose Novosti.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Kosovo Online Live, Facebook

Novi Pazar, tragedija

 

Tragična sudbina četvoro mališana, uzrasta od četiri meseca do pet godina, koje je bukvalno progutala vatrena stihija u stanu u kojem su živeli sa svojim roditeljima, šokirala je i uznemirila sve stanovnike grada na dve reke – Jošanice i Raške.

- Nesreća, neopisiva nesreća koja nas je sve pogodila. Mnogo mi je žao dece. Verovatno su spavali i nisu znali šta se dešava. Nisam poznavao roditelje koji su se prošle godine doselili u našu zgradu, a čuo sam da su međusobno razgovarali na engleskom, kao i da su planirali selidbu - kaže jedan od suseda.

A šta je izazvao požar koji je prethodio tragediji biće, najverovatnije, poznato nakon izveštaja pripadnika UKP iz Beograda koji su obavili uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, vatrena stihihija je krenula nakon što se zapalio veš koji se sušio na grejalici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading