SKANDALOZAN SNIMAK IZ CRNE GORE! Slave izbornu pobedu uz poklike i zastave UČK! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.03.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavilo se uz uzvike:"UČK"!

SKANDALOZAN SNIMAK IZ CRNE GORE! Slave izbornu pobedu uz poklike i zastave UČK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook

U Tuzima su održani lokalni izbori, na kojima je ubedljivo pobedio Albanski forum (Albanska alternativa-Demokratski savez Albanaca-Nacionalna unija Albanaca) kojeg predvodi aktuelni predsednik Opštine Nik Đeljošaj.

 Prema preliminarnim rezultatima Albanski forum imaće 18 mandata, savez Pravim putem 12 mandata, Demokratska Crna Gora i SDP po jedan mandat. Parlament Opštine Tuzima ima 32 odvornika. 

Međutim, ono što je bacilo senku na izbore i rezultate glasanja bila je proslava izborne pobede. Naime, na snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama vide se ljudi sa albanskim i zastavama terorističke UČK koji skandiraju:" UČK".

 

 

Inače, lider Albanske alternative i aktuelni predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj zahvalio se građanima te opštine na “mirnoj i demokratskoj atmosferi tokom glasanja za lokalne izbore”.

- Dokazali ste se kao primer odličnog ponašanja, odgovornosti, ozbiljnosti i visokog stepena demokratske svesti -  naveo je Đeljošaj na Fejsbuku.

Na izborima su učestvale četiri koalicije i tri političke partije. Glasačko pravo imalo je 12.387 građana koji su glasali na 30 biračkih mesta. Birališta su bila otvorena od sedam do 20 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čole

06.03.2023 16:29

Biće to uskoro Albanija uz pomoć svetskog policajca.