DUŠKO KNEŽEVIĆ NAJAVLJUJE KONAČNI OBRAČUN SA MILOM: Dolazim da izazovem politčki zemljotres u Crnoj Gori! RASKRINKAĆU ĐUKANOVIĆA

Autor:

Svet

16.02.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski biznismen i vlasnik Atlas grupe poručio je za Republiku da, ukoliko se Đukanović kandiduje za predsednika, dolazi da izazove politički zemljotres u Crnoj Gori, sličan kao sa aferom ,,Koverta".

DUŠKO KNEŽEVIĆ NAJAVLJUJE KONAČNI OBRAČUN SA MILOM: Dolazim da izazovem politčki zemljotres u Crnoj Gori! RASKRINKAĆU ĐUKANOVIĆA

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/Tanjug/AP

Ona je u razgovoru za naš portal istakao da već pregovara sa strankama, koje se bore protiv režima Đukanovića i da je spreman da im pruži punu podršku.

- Spreman sam da dođem i da Đukanovića raskrinkam do kraja. Već pregovaram sa nekim političkim strankama koje se bore protiv režima Đukanoviča i ukoliko se on opet kandiduje za predsednka, ja ću se vratiti da do kraja raskrinkam njegove afere - kazao je naš sagovornik. 

Veruje i da bi ga narod u Crnoj Gori srdačno dočekao.

- Već na aerodromu bi me čekalo dosta njih, siguran sam. Svima je stalo da se Đukanović raskrinka do kraja, s obzirom na to da brojne krivične prijave protiv njega još uvek nisu dobile epilog. Razumećete me što trenutno ne mogu da govorim o tim aferama, jer se nalazim u Londonu, te zbog određenih pravnih normi to ne mogu da činim, ali ima vremena - poručuo je Knežević za Republiku. 

Krivokapić se povlači

I dok Knežević najavljuje povratak, s druge strane nekadašnji predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić najavio je svoje povlačenje iz politike. On je je za lokalni javni servis iz Nikšića rekao da u politici Crne Gore dominiraju neistina i interesne sfere na osnovu projekcije lidera, te da, kako je istakao, u ovom trenutku nije međunarodno podoban, jer, kako kaže, nije taster premijer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading