DANAS SAHRANA NASTRADALIH MLADIĆA KOD ROŽAJA! Nezapamćena tragedija: Audi smrti na vanrednom tehničkom pregledu!

Autor:

Svet

19.02.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrtom mladiću koji se nalazio u automobilu se lekari bore za život.

DANAS SAHRANA NASTRADALIH MLADIĆA KOD ROŽAJA! Nezapamćena tragedija: Audi smrti na vanrednom tehničkom pregledu!

Foto: Društvene mreže

Mladići koji su u petak oko 22.30 sata poginuli u saobraćajnoj nesreći na putu Rožaje-Bać, biće sahranjeni danas u seu Balotići.

Braća od strica A. M. (16) i S. M. (16), kao i njihov drug I. D. (16) stradali su, dok se lekari i dalje bore za život četvrtog mladića F. D. (17), koji je bio sa njima u kolima.

- Sumnja se da je A. M. vozeći automobil marke "audi A3" rožajskih registarskih oznaka, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom kada je ušao u krivinu i direktno se survao u provaliju u kanjonu reke Ibar, koja je doboka oko 20 metara - pisali su crnogorski mediji dodajući da na tom delu puta nema zaštitne ograde iako je put veoma opasan i nebezbedan.

Republika

Foto: Društvene mreže

Audi sleteo u Ibar

Uviđaj je trajao satima, a potom su ekipe vatrogasne službe izvlačili "audi" iz korita reke, koji je potom poslat na vanredni tehnički pregled, a dalja istraga će utvrditi sve detalje ove nezapamćene tragedije.

Meštani Rožaja rekli su ranije za Kurir da su mladići kobne večeri pre nesreće bili u jednom kafiću.

- Sreli su se u tom lokalu, zajedno su popili piće. Potom su krenuli kući u selo pored Rožaja i seli u "audi" smrti. Međutim, kada su bili u blizini domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice - kaže meštanin Rožaja.

Republika

Foto: Društvene mreže

Poginuli mladići

On navodi da su mladići tada odlučili da se vrate ka marketu.

- Vozač je tada navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteli su u reku Ibar - rekao je meštanin.

Opština Rožaje juče i danas proglasila je Dan žalosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading