OSTAVIO CEO GRAD BEZ VODE! Bivši radnik VODOVODA provalio u šaht i zavrnuo ventil! DOBIO KRIVIČNU PRIJAVU!

Autor:

Svet

17.02.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici su prikupljajući operativne informacije stekli osnov sumnje da je lice S. G. iz Gacka izvršilac navedenog krivičnog dela.

OSTAVIO CEO GRAD BEZ VODE! Bivši radnik VODOVODA provalio u šaht i zavrnuo ventil! DOBIO KRIVIČNU PRIJAVU!

Foto: Promo foto

Policija sumnjiči lice S. G. da je provalilo u šaht i zavrnuo ventil na glavnoj napojnoj cevi u Gacku zbog čega su Gačani ostali bez vode.

- Policijskoj stanici Gacko je 13. februara 2023. godine, iz JP "Vodovod“ a.d. Gacko prijavljeno da je na izvorištu "Vratlo“, ispod vodozahvata provaljeno u šaht kojom prilikom je zavijen ventil na glavnoj napojnoj cevi kojom se napajaju bazeni koji se nalaze ispod grada i da je to razlog za nestanak vode u Gacku koji se dogodio dan ranije - navodi se u saopštenju policije.

Odmah posle prijave na licu mesta je izvršen uviđaj sa kojim su potvrđeni navodi iz prijave. Sa rezultatima uviđaja upoznato je Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je događaj kvalifikovalo kao krivično delo "oštećenje ili uništavanje javnih uređaja“.

Policijski službenici su prikupljajući operativne informacije stekli osnov sumnje da je lice S. G. iz Gacka izvršilac navedenog krivičnog dela. On je 16. februara uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedeno krivično delo, posle čega je kriminalistički obrađeno i izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje lice koristi.

Kako ATV saznaje, reč je Srđanu Gutoviću, bivšem radniku Vodovoda.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading