PACIJENT U DOMU ZDRAVLJA POVILENEO, PA GAĐAO MEDICINSKU SESTRU BOCOM U GLAVU! U ordinaciji ispreturane stvari, LOM svuda (FOTO)

Autor:

Svet

15.02.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u Domu zdravlja u Sarajevu osvanuo na društvenim mrežama!

PACIJENT U DOMU ZDRAVLJA POVILENEO, PA GAĐAO MEDICINSKU SESTRU BOCOM U GLAVU! U ordinaciji ispreturane stvari, LOM svuda (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Predsednik u Sindikatu zaposlenih u zdravstvu Kantona Sarajevo JUDZKS Jasmin Avdović podelio je na društvenim mrežama fotografije nemilog događaja koji se, kako navodi, desio juče u Domu zdravlja Vrazova u Sarajevu.

Ovako je, kako Avdović kaže u komentaru fotografija, juče u poslepodnevnim satima, izgledala kartoteka u JUDZKS OJ Centar-Vrazova.

- Nakon što je korisnik usluga s istorijom neprijateljskog i agresivnog ponašanja prema osoblju, nezadovoljan jer nije dobio nešto na što nema pravo, u sat vremena uspio dva puta uništavati inventar JUDZKS u ovoj ustanovi i njenom lokalitetu na Breci, fizički nasrtati i povređivati osoblje te verbalno pretiti smrću prisutnom osoblju i čak njihovoj deci, a stigao je i bocom koja sadrži dezinficijens za šake namenjen pacijentima, gađati medicinsku sestru u glavu (označeno crvenim krugom na fotografijama) - navodi Avdović, prenosi Srpskainfo.

Dodao je da ovako nažalost izgleda, minimalno jedna kartoteka, ordinacija, intervencija ili čekaonica svakodnevno u nekoj od zdravstvenih ustanova u FBiH i BiH.

- Ukoliko ste nezadovoljni našim radom, to lepo imenom i prezimenom zvanično prijavite, pratite prijavu i ako ste u pravu taj neko će biti sankcionisan za neetično, neprofesionalno ili nestručno ponašanje, a ovakve nasilne izlete u tuđa prava i slobode ostavite za one koji će vam odgovoriti istom merom - dodao je, između ostalog, Avdović, prenosi Kliks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading