POLA SATA PAKLA! Žena koja je napala lekara u Virovitici radi u ŠKOLI, zbog lošeg psihičkog stanja ima KRATAK fitilj

Autor:

Svet

30.01.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad je zgrozio njene kolege koje su bile šokirane.

POLA SATA PAKLA! Žena koja je napala lekara u Virovitici radi u ŠKOLI, zbog lošeg psihičkog stanja ima KRATAK fitilj

Foto: Photo by Kat Jayne from Pexels

Bio je to pravi užas, a 37-godišnja pacijentkinja koja je napala svog psihijatra, doktorku Elviru Koić u subotu popodne, zbog svog psihičkog stanja je bila praktično "tempirana bomba".

Policija još nije utvrdila šta je tačno bio okidač za napad. Prim. Dr. Elvira Koić je šef Odeljenja socijalne psihijatrije u Neuropsihijatrijskoj bolnici „Dr Ivan Barbot“ u Popovači, a vodi i svoju privatnu ordinaciju, saznaje ''Jutarnji list''.

Inače, dr Koić je nekada radila u Opštoj bolnici u Virovitici. Napad je zgrozio njene kolege koje su bile šokirane. Prema nezvaničnim informacijama, razlog je možda i neka banalnost, a ono što je policajce posebno zgrozilo jeste prizor koji su zatekli u ordinaciji gde je doktorka napadnuta.

U kakvom je stanju pacijentkinja koja ju je napala, tek treba da se utvrdi, a kako nezvanično navodi Jutarnji list, radi se o ženi koja radi kao sekretarica u obrazovnoj ustanovi i problematičnoj osobi.

Ceo slučaj sada vodi tužilaštvo, koje se još nije oglasilo zvanično o napadu na lekara jer je osumnjičeni i dalje pod lekarskim nadzorom.

Ministar zdravlja Vili Beroš osudio je napad a Hrvatska lečnička komora (HLK) upozorila je da ovaj događaj još jednom pokazuje težinu posla lekara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading