VATRENA MISICA ZAVELA PREMIJERA SLOVENIJE? Evo ko je Tina koja mami uzdahe (FOTO)

Autor:

Svet

09.01.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koga ljubi Robert Golob?

VATRENA MISICA ZAVELA PREMIJERA SLOVENIJE? Evo ko je Tina koja mami uzdahe (FOTO)

Foto: Printscreen European Parliament

Slovenački premijer Robert Golob viđen je u društvu poznate Slovenke Tine Gaber u prodavnici nameštaja i na božićnom koncertu u Rimu, a slovenački mediji prenose da su u vezi.

Njih dvoje su se upoznali preko Tinine sestre Urške, koja mu je bila pomoćnica u energetskoj kompaniji Gen-I, a sada radi u kabinetu premijera. Tina je poznato lice slovenačke estrade, bila je "Miss Hawaiin Tropica" i bivša devojka pevača Jan Plestenjaka, a mediji su objavili kako je bila u vezi sa bivšim slovenačkim ministrom saobraćaja Patrikom Vlačičem.

Tina je već viđena u izbornom štabu Roberta Goloba u aprilu prošle godine, a nedavno je bila i voditeljka u TV emisiji Ekatlon Slovenija. Ova bivša misica na Instagramu ima više od 17.000 pratilaca, a voli da deli iskustva sa putovanja, pa je 2019. bila na Tajlandu. Inače, ona je veganka i vatreni borac za prava životinja, prenosi Mondo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

Ni ona, ni slovenački premijer nisu potvrdili da su zaista ljubavni par. Inače, Golob nikada ne komentariše svoj privatni život, a ni u predizbornoj kampanji ni kada je pobedio na izborima, članovi njegove porodice nikada se nisu pojavili na njegovim nastupima. Predstavnici za odnose s javnošću njegove stranke Pokret Svoboda takođe su više puta isticali da neće komentarisati privatne poslove Roberta Goloba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

Nedavno su se pojavile informacije da se razveo od supruge, ali ni to nije komentarisao, već je samo kratko rekao da živi sa decom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading