I BALKAN I CRNA GORA IMAJU SVOG BAJDENA! Raspop MIraš briljirao na Badnji dan! POMEŠAO USKRS I BOŽIĆ, ALI TO NIJE JEDINA GLUPOST KOJU JE URADIO I IZGOVORIO! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.01.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javio sam se samo da vas pozdravim i čestitam dan, praznik Hristovog vaskrsenja, odvalio je, između ostalog, raspop Miraš.

I BALKAN I CRNA GORA IMAJU SVOG BAJDENA! Raspop MIraš briljirao na Badnji dan! POMEŠAO USKRS I BOŽIĆ, ALI TO NIJE JEDINA GLUPOST KOJU JE URADIO I IZGOVORIO! (VIDEO)

Foto: printskrin/TikTok

Mitorpolit nepriznate Crnorske Crkve Mihailo Miraš Dedeić na tradicionalnom loženju badnjaka na Trgu Kralja Nikole na Cetinju u svom govoru izvalio je gomilu besmislica, prvo što je pomešao praznike Vaskrs i Božić, a onda se obrušio na Mitropoliju Crnogorsko primorsku, i patrijarha srpskog Porfirija, ali dotakao se i datuma kada Crnogorci treba da slave Božić pošto su 25. decembar i 7. januar pogrešni.

- Javio sam se samo da vas pozdravim i čestitam dan, praznik Hristovog vaskrsenja. Danas ovaj praznik da li je po starom ili novom kalendaru čitav hrišćanski svijet slavi ovaj praznik. Slave ga Crnogorci 25. i danas, viđećemo da li ćemo odabrati jedan od ova dva datuma - rekao je raspop Miraš Dedeić i dodao posle aplauza.

 

 

- Mada su i jedan i drugi datum netačni, a mi ćemo uzeti onaj na kojem su se molili naši preci, taj isti datum. Malo da vas raspoložim postoji jedna opasnost za druge, ali ne za nas. Često puta naši susjedi govore o svetoj crkvi svetog Sabre. Ja sam malo posumnjao da se ne desi da Srbi ukradu Hrista od Jevreja pošto je Jevrej i da ga stave na mesto Svetoga Sabre.

- Ja mislim da se to neće dogoditi, to je jedna nacionalna crkva, neka mi Bog sudi ako ne govorim istinu. Mi ćemo se sačuvati od svakog zla i onga što ste vi ljudi, kao istorijski događaj na Cetinju pozdravili sa žrtvama, da niste napravili nijedan prekršaj. I ovog puta kad se ovi budu slelili, ne sa helikopterima, vojskom i naoružanjem ispratićemo ih sa pjesmom preko Belvedera. I neće srpski patrijarh i rok muzičar kako reče da će od sada svakog biti da se ustoliči ovo biti poslednji put. Dragi moji Crnogorke i Crnogorke ne ću da vas zamaram neka je nazdravlje praznik Hristos se rodi i vaistinu se rodi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading