JA ZNAM KAKO, CRNA GORA KA’ MONAKO: Boro Miranović, nesuđeni kralj i predsednik, šetao Podgoricom kao Konan (VIDEO)

Autor:

Svet

25.12.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom devedesetih godina prošlog veka Podgoricom se šetao obučen kao Konan, vitlao mačem, nosio veliku zlatnu krunu među smeđim loknicama i narodu Crne Gore, koji je tada prikupljao potpise za njegovu predsedničku kandidaturu, obećavao da će od Crne Gore napraviti drugi Monako.

JA ZNAM KAKO, CRNA GORA KA’ MONAKO: Boro Miranović, nesuđeni kralj i predsednik, šetao Podgoricom kao Konan (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

"Ja znam kako - Crna Gora ka’ Monako", bila je parola koju je davne 1994. godine objavio u želji da bude predsednik.

Klicali su mu, nosili ga na rukama dok je polugo ala Konan trčkarao Podgoricom i vitlao mačem obećavajući Crnogorcima da će im napraviti stazu za Formulu 1, teretanu i žičaru od Lovćena do Kotora, piše Kurir.

Glumio je u filmovima, pentrao se uz konopac samo jednom rukom?! Slogan mu je bio: "Ja znam kako - Crna Gora ka’ Monako". Imao je ideju i za crnogorsku Rambo vojsku - malobrojnu, ali sačinjenu od profi komandosa... Tvrdio je da je plave krvi i polagao prava na crnogorski presto, ali u duši je bio Jugosloven i žalio za zemljom koje više nije bilo...

Devedesetih je, u sendviču između Mila i Momira, bio pravo TV osveženje i kultni lik među tadašnjim crnogorskim klincima. Sav u mišićima - bio je prvak u bodibildingu - ukazao se na ekranima i postao dotad neviđena TV pojava...

A onda je nestao i ponovo se pojavio prvi put pre otprilike 7 godina, a onda dao još jedan intervju pre tri godine i ponovo pao u zaborav.

Mnogi ga na Jutjubu nisu prepoznali, ostario je kao i svi mi, odsekao loknice i obukao se... Ispričao je da živi u Americi, slika i trenira holivudske zvezde...

A onda je pre tri godine progovorio za MNE ma­ga­zin u kojem je bio sasvim iskren i direktan: "Da sam ja bio predsednik Crne Gore, ona bi bila raj a ovako su je unazadili gore nego Turci 500 godina."

Ispričao je i da je otišao u Ameriku da snimi film "Last king of Duklja" ali je zbog skupe produkcije ubrzo potrošio svu ušteđevinu na snimanje koje nikad nije završeno. U Americi je nastavio da se bavi bodibildingom i artom: "Slikam, pravim skulpture i mačeve."

Godine 2015. je kazao da iako ima 64 godine, oseća se kao da mu je trideset.

Kaže, u Americi ima i svoj viteški red sačinjen od vitezova iz Crne Gore koji su prošli sve testove čojstva i junaštva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading