ZALOG ZA BUDUĆNOST: U Margum stigla dva nova igrača!

Autor:

Sport

25.12.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi klub iz Dubravice želi da napadne vrh tabele.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: U Margum stigla dva nova igrača!

Foto: FK Margum Dubravica

Margum je klub koji je se takmiči od 2020. godine u Gradskoj fudbalskoj ligi Požarevca

Republika

U prvoj godini postojanja sezonu su završili na šestoj poziciji na tabeli, sledeće godine napredovali su za jedno mesto i bili peti. Trenutne takmiačrske godine igraju verovatno najbolje do sada, na zimsku pauzu otišli su kao četvrtoplasirani tim. 

Uprava kluba je pažljivo analizirala prvi deo prvenstva i bacila se u potragu za pojačanjima. Danas je klub predstavio dva nova igrača.

Republika

Foto: FK Margum Dubravica

Marko Ranković

Ranković Marko na proleće nosiće dres Marguma. Marko je rođen u Kragujevcu i tamo je napravio prve fudbalske korake. Pre par godina prelazi u Požarevac gde je i trenirao u timu Presinga. Ranković je 2004. godište i pre par dana je proslavio punoletsvo. Može da odgovori zadacima na više pozicija na terenu, a najbolje se snlazi u samom špicu napada.

Republika

Foto: FK Margum Dubravica

Stojiljković Vladimir

Saigrač Rankoviću u nastavku sezone biće i Vladimir Stojiljković. Igra na bekovskoj poziciji, ali može da se priključi i napadu kada zatreba. Takođe je trenirao u Presingu. Ima 23 godine i biće pravo pojačanje za ekipu iz Dubravice. Radi se o veoma borbenom igraču što će značiti dosta timu.

Iz kluba su po pitanju prvih poteza u ovom prelaznom roku izjavili:

- Veoma nam je drago što smo uspeli da dovedemo ova dva momka. Bitno nam je što se radi o mladim igračima jer planiramo da podmladimo ekipu i napravimo priču sa igračima koji će igrati i u budućnosti u klubu. U pregovorima smo sa još nekolicinom igrača, a spremamo i jedan veliki transfer. 

Margum prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Dunav. U prvom susretu sa gostovanja u Ostrovu vratili su se poraženi, rezultat je bio 4:3.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading