OGLASILA SE MAJKA OPTUŽENA DA JE GASILA CIGARETE NA DECI: Demantovala navode

Autor:

Svet

28.11.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon vesti da je došlo do stravičnog porodičnog nasilja u Crnoj Gori u kojem je majka dvoje dece navodno gasila cigarete na svom detetu, oglasila se upravo majka koja je demantovala takve priče.

OGLASILA SE MAJKA OPTUŽENA DA JE GASILA CIGARETE NA DECI: Demantovala navode

Foto: Printskrin/Stop nasilju

Crna Gora, kao i ceo region, su šokirani najnovijim navodnim slučajem porodičnog nasilja. Jedno maloletno dete je zadobilo višestruke povrede po telu i glavu, a kako se sumnja, te povrede je detetu nanela majka M.R.M.

Procurile su šokantne fotografije na društvenim mrežama. Na slikama se vide modrice, a na nekim delovima tela čak i opekotine. Sumnja se da su opekotine nastale gašenjem opušaka cigareta.

Sada se oglasila majka devojčice, a objavu u celosti prenosi organizacija "Alternativa Crna Gora" koja je putem mejla obavestila nadležne:

- Proces razvoda traje godinu i nikad nisam odbijala ni jednu saradnju sa institucijama i za šta god sam optuživana davala sam izjave. Nijedna izjava nije procesuirana jer je utvrđeno da su bez osnova. Slike koje kruže i za koje sam optužena ja sam za njih saznala u februaru ove godine kad nam je bilo veštačenje gde je dokazano da ja nikad nisam psihički i fizički zlostavljala decu. Za sve sto pričam i govorim imam dokaze koji su predati nadležnim institucijama.

- A gospođa Sanja dete ne šalje skoro mesec dana u školu bez opravdanja. Tražiti izvršenje je moje pravo ako se borim za decu i ako druga strana to onemogućava. Sve je ovo moglo da prođe bez ovih scena da deca nisu manipulisana i da im za mene kao mene nije svašta pričano. Ni meni kao majci nije prijatno da gledam snimak, kad se ovo dešavalo ja sam bila ispred socijalnog i čekala sam decu da mi daju. Kad su deca došla ništa od ovog sa snimka nije bilo već su bez problema pošla samnom za šta postoje svedoci kao i kamere svih zgrada u Budvi.

- Opet tvrdim nikad nisam optužena ni za jedno zlostavljanje nad decom, a baba Sanja me jeste prijavljivala i ja uredno davala izjave za šta naravno imam dokaze. Ali opet sve je to bez osnova jer ne postoji nijedan medicinski dokaz o ovome za šta me optužuje javnost. Ako je sve tako za šta me optužuje zašto nije povela decu kod doktora i da dobije mišljenje već sama daje dijagnoze. Opet tvrdim sve će se dokazati i istina će izaći na videlo.

- A moja deca su sad sa mnom i ne plaču i ne vrište za šta se uverio i centar i policija kad su došli u nenajavljenoj poseti danas. Ja isto imam snimke i dokaze sa svojom decom i kako se ponašaju sa mnom, ali ne želim i neću da na taj način eksponiram decu“, navela je majka devojčica.

Foto: Drištvene mreže printscreen

Saopštenje majke

Potom se saopštenjem oglasila i sama organizacija "Alternativa Crna Gora".

- Alternativa Crna Gora je organizacija koja se maksimalno trudi da objektivno pristupi svakom problemu. Samim tim, uvek smo za to da javnost čuje i drugu stranu priče. U toku dana nam je stiglo i saopštenje majke, koje vam prenosimo integralno - navela je ova organizacija u objavi.

Otac deteta i dve devojčice P.M. se trenutno nalazi u Meksiku na brodu, a prema rečima S.M., bake deteta, povrede su nastale dok su deca bila kod majke. Baka devojčice je izjavila da je nasilje u porodici prijavljivala više puta, ali da Centar za socijalni rad nije reagovao do sada. Roditelji su navodno razvedeni, a starateljstvo je pripalo ocu koji je zbog prirode svog posla morao majci da preda punomoćje. Kako kažu korisnici društvenih mreža koji navodno poznaju porodicu mališana, baka deteta je uhapšena dok su deca vraćena kod majke “monstruma”, prenosi Mondo.

- Poznajem njihovu baku koja je najbolja na svetu. P. M. je super otac dve prelepe devojčice. Živi sam svedok S. M. ljubavi prema njima i P. M. kao oca! Sram i stid bilo institucije u Budvi da oduzmu decu S. M. i pošalju je u zatvor a ona se brine o njima sa puno ljubavi. Deca moraju da se zaštite od majke. Gasiti cigarete deci po telu u čemu učestvuje porodica bivše supruge i vi to podržavate. P. M. dolazi u Crnu Goru i spasi svoju porodicu, majku i ćerke. Znate li koliko su lepe i ljupke te devojčice da im se ovo iživljavanje dešava - navodi B.C. koja je otkrila da poznaje porodicu, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading