NEMA ODMORA: Pripreme za novu sezonu počinju - ekipa krenula put Austrije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.11.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji deo sezone jeste okončan, ali za fudbalere Grafičara odmora nema.

NEMA ODMORA: Pripreme za novu sezonu počinju - ekipa krenula put Austrije!

Foto: RFK Grafičar

Prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije fudbaleri Grafičara okončali su na deobi druge pozicije. U prolećne borbe "Ljubičasti" ulaze sa 37 osvojenih bodova koliko ima i pančevački Železničar, a obe ekipe će pokušati da dostignu ekipu IMT-a koja na liderskoj poziciji ima šest bodova više.

 

Očekivanja svih u Grafičaru na proleće su maksimalna moguća i usmerena su ka istorijskom plasmanu u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Tim povodom, ekipa Grafičara je pred odlazak na zimsku pauzu danas krenula put Austrije gde će odigrati dve prijateljske utakmice.

Grafičar će imati priliku da u mečevima sa kvalitetnim rivalima promoviše kako svoje mlade igrače, tako i sam klub.

Put Austrije pored nekoliko prvotimaca i određenog broja najtalentovanijih igrača mlađih kategorija kluba, krenuli i izdanci Omladinske škole Crvene zvezde.

Prvi meč na austrijskoj turneji Grafičar će odigrati u utorak 29. novembra kada će se sa početkom od 16 čaasova sastati sa "B timom" Šturma, a u petak 2. decembra na programu je meč sa rezervnim sastavom Salcurga. Ovaj meč će se odigrati u prepodnevnom terminu, od 11 časova.

 

 

Da podsetimo, u poslednjem kolu prvoligaškog karavana, Grafičar je na stadionu u Vojvođanskoj ulici poražen od novobeogradskog IMT-a rezultatom 0:3 čime su "Traktoristi" u samom finišu šampionata stekli zavidnu bodovnu prednost, ali se niko u redovima popularnih "Grafosa" ne predaje.

Već u prvoj prolečnoj rundi očekuje se derbi drugog stepena takmičenja. Na stadion sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" stiže pančevački Železničar i već tada bi mogao da se barem nasluti krajnji ishod borbe za plasman u superligaški karavan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading