OVO SU MAJKA I SINOVI KOJI SU POGINULI U JEZIVOJ NESREĆI: Gojko u trenu ostao bez cele porodice, u Crnoj Gori muk (FOTO)

Autor:

Svet

21.11.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil porodice Koruga je odnela bujična voda kada su pokušali vozilo da prevezu preko mosta.

OVO SU MAJKA I SINOVI KOJI SU POGINULI U JEZIVOJ NESREĆI: Gojko u trenu ostao bez cele porodice, u Crnoj Gori muk (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, facebook

Porodica Koruga koja je poginula u Crnoj Gori

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u mestu Rogami u Crnoj Gori poginuli su majka i dva sina, Aleksandra (43), Nemanja (19) i Mladen (16) Koruga.

Nesreća se dogodila kada je "golf 3", koji je prelazio preko mosta, zbog jake bujice završio u reci.

Njihov suprug i otac Gojko ostao je u trenutku bez cele porodice.

Republika

Foto: Printscreen/Dan

Porodica Koruga, umrlica

Kako stoji na umrlici, Aleksandra, Nemanja i Mladen biće sahranjeni 22.11.2022. u Pljevljima na gradskom groblju Čepurci.

Da podsetimo, dva automobila pokušala su da pređu most na omanjoj reci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je reka bila previše nabujala i poplavila most, piše Standard.

Republika

Foto: Privatna arhiva, facebook

Mladen Koruga

Međutim, kako prenosi ovaj portal, vozač drugog automobila je odlučio da ipak pokuša da pređe. Kad je bio na sredini, jaka vodena bujica je prevrnula vozilo koja je završilo u reci.

Prema rečima meštana, ovaj most nije za saobraćaj kada je vodostaj reke veliki.

Republika

Foto: Privatna arhiva, facebook

Nemanja Koruga

Jedan od meštana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio napolju kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

- Videli smo da auto pluta po reci i da je krenulo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspešno - ispričao je on.

Navodno je vozač automobila pokušao da pređe mostić, ali je bujica odnela vozilo, ispričali su svedoci tragedije medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading