TRAGEDIJA! Švajcarac se povredio, pa IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Autor:

Sport

21.11.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba.

TRAGEDIJA! Švajcarac se povredio, pa IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Foto: Pixabay

Sveća

Švajcarski fudbaler, Karim Gazeta (27), izvršio je samoubistvo skokom sa osmog sprata zgrade u Mostaru.

Gazeta je u Zrinjski stigao ovog leta iz Ksamaksa, a pošto se povredio pao je u depresiju i skočio sa osmog sprata zgrade u ulici Kneza Višeslava u Mostaru.

Policija je objavila da je uviđaj izvršen, te da je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

Karim Gazeta je bio velika nada švajcarskog fudbala i svojovremeno je prošao sve mlađe selekcije nacionalnog tima ove zemlje. Ponikao je u Servetu, zatim se selio na pozajmice u nekoliko timova u Švajcarskoj (Etoil, Vintertur), Vintertur mu je otkupio ugovor, da bi kasnije bio deo Lozane i Ksamaksa.

 

 

Ove sezone je odigrao tek dve utakmice kada je doživeo povredu zbog koje je, sva je prilika, pao u depresiju. 

Najveći trag ostavio je u Vinterturu gde je na 69 utakmica postigao šest, a namestio dva gola i Lozani za koju je igrao u 63 navrata i upisao po deset golova i asistencija.

Angažman u Zrinjskom mu je bio prvi inostrani. Igrao je na poziciji veznog fudbalera i u Mostar je došao kao slobodan igrač.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading