UHAPŠEN NAJTRAŽENIJI BEGUNAC CRNE GORE: Sumnja se da je u dvorištu vile u Turskoj ZAKOPAO TELO!

Autor:

Svet

06.11.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska policija je u Istanbulu uhapsila crnogorskog šefa mafije Željka Bojanića za kojem je Interpol raspisao međunarodnu poternicu i koji je umešan u krijumčarenje droge.

UHAPŠEN NAJTRAŽENIJI BEGUNAC CRNE GORE: Sumnja se da je u dvorištu vile u Turskoj ZAKOPAO TELO!

Foto: Tanjug/AP

Bojanić je takođe osumnjičen za ubistvo Rista Mijanovića. Kako prenose tamošnji mediji, policijske ekipe pretražile su dvorište vile u kojoj se Bojanić skrivao, sumnjajući da bi tu moglo biti zakopano telo Mijanovića, prenosi Dejli sabah. Potraga će biti nastavljena i tokom narednih dana, prenose Vijesti.

Mijanović je bio član “škaljarskog klana” koji je od 2014. bio u zavadi sa Bojanićevim “kavačkim klanom”. “Kavački klan” je u septembru u Istanbulu optužen za ubistvo “škaljarskog šefa” Jovana Vukotića.

Foto: printscreen

Jovan Vukotić

Turska televizija CNN Turk izvestila je da je Bojanić, čiji je nadimak “Boris”, među 45 najtraženijih kriminalaca u Evropi i da je u Tursku ušao s lažnim pasošem na ime “Andelew Belchew Jordan”.

Bojanić je nekadašnji bliski saradnik sada pokojnog Dragana Dudića Frica. Ranjen je u pucnjavi u kojoj je 2010. u kafiću "Moka" u kotorskom Starom gradu ubijen Dudić.

U bekstvu je od kada je Slovenija za njim raspisala potjernicu zbog sumnje da je od septembra 2014. do juna 2015. godine učestvovao u krijumčarenju kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading