UBIO ŽENU PA SE OBESIO! Muškarac koji je udavio suprugu pa pobegao, PRONAĐEN OBEŠEN!

Autor:

Svet

13.10.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Enes Odobašić, koji je pre dva dana zadavio suprugu Edinu (32) u Bihaću, izvršio je samoubistvo.

UBIO ŽENU PA SE OBESIO! Muškarac koji je udavio suprugu pa pobegao, PRONAĐEN OBEŠEN!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Motiv stravičnog ubistva još uvek nije poznat, a jedino što je otkriveno do sada je to da je u prepodnevnim satima, usmrtio svoju suprugu i onda pobegao. Policija je za njim tragala dva dana, a pronađen je obešen.

Ispred šume je pronađeno vozilo kojim je došao na mesto gde je počinio samoubistvo. Enesa je obešenog pored reke Une pronašao muškarac imena Zudo. Kako je ispričao za Facebook stranicu Fikro Boss Team, krenuo je na pecanje da ribari pored Une i došao na drugu rampu.

- Sišao sam putem i vidim vozilo parkirano sa leve strane. Bilo mi je čudno da neko parkira dole automobil kraj uskog putića – priča on.

Dodaje da gledajući u automobil nije odmah primetio obešenog Enesa, nego je prvo pogledao u Unu, da vidi da se neko nije utopio.

- Tek posle nekoliko sekundi sam pogledao levo i ugledao cigare i ključ od auta na krovu. U tom trenutku sam bacio pogled na drvo i video obešenog čoveka, drvo je bilo jedno par metara visine - kaže.

Kaže da se najverovatnije obesio onog dana kad je izvršio ubistvo, jer je telo već promenilo boju. Zudo je obavestio policiju koja je vrlo brzo došla i nastavila sa uviđajem.

Iza Edine su ostali sin Muris, otac Husein, majka Šeherzada, te braća Nedžad i Šeherzad.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Mumi

14.10.2022 20:54

Cemu ove vesti. Da nas ubedacite. Zar nam nije dosta nasih porodicnih tragedija. Strasno.