PALA SA 20. SPRATA, IMALA ODNOSE SA TAJKUNOM I NJEGOVOM ŽENOM: Detalji Ivanine smrti TEK SAD izašli na videlo!

Autor: N. J.

Lifestyle

06.10.2022

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narkotici, orgije, pad sa 20. sprata, tajkuni.

PALA SA 20. SPRATA, IMALA ODNOSE SA TAJKUNOM I NJEGOVOM ŽENOM: Detalji Ivanine smrti TEK SAD izašli na videlo!

Foto: Printscreen/ Instagram/ ivanasmit

Ivana Smit

Holandska manekenka Ivana Smit preminula pre pet godina pod jezivim okolnostima i to kada je imala samo 18 godina.

Ko je Ivana?

Ivana je bila intimno povezana sa holandskim tajkunom Aleksanderom Amada Džonsonom (45) i njegovom suprugom Lunom Almaz (31). Oni su upravo, poslednje osobe koji su sa njom bile do njene smrti. 

Naime, događaj pre njene smrti upuće na intimno druženje (vođenje ljubavi) sa poznatim tajkunom i njegovom suprugom sa kojima je snimljena kako se provodi, što su oni kasnije i potvrdili. Devojku su bukvalno izneli iz kluba, a ona je poslala fotografiju sa Lunom dečku.

Foto: Printscreen/ YouTube/ Daily Mail

Manekenku Ivanu iznose iz kluba

Dve verzije njene smrti

Prema jednoj verziji priče ona je počinila samoubistvo, a prema drugoj pala je sa 20. sprata kako se prvobitno pisalo. Ivana je pronađena naga na platou nebodera u luksuznoj četvrti u Kuala Lumpuru.

Dva sata kasnije bila je mrtva

Nakon provoda u klubu, Ivana je pronađena mrtva, a policija veruje da je pala kroz prozor, telo je pronađeno 5 sati kasnije na platou zgrade koji se nalazi na petom spratu. Kada su je pronašli bila je naga, a u organizmu joj je utvrđena velika količina alkohola, kokaina i ekstazija. Bračni par nije porekao da su imali odnose sa manekenkom, ali pričali su da je ona napustila stan iako je ostavila sve lične stvari.

- Nema dileme da joj se nešto dogodilo pre samog pada. Ili se okliznula ili ju je neko udario u glavu. Na glavi smo joj pronašli nekoliko masnica i ogrebotina koje nisu uzrokovane padom s balkona. Takve masnice su moguće jedino dok ste još živi – rekao je patolog Frank van de Got.

Foto: Printscreen/ Instagram/ ivanasmit

Preminula manekenka Ivana

Nelogičnosti

Nesrećna devojka pala je u 10 sati, a njeno telo je pronađeno u 15 sati. Takođe, ona je visoka 1,81 metra, a ograda je visoka 1,20.

Policajac sve ispričao za "Malejža tudej".

- Pitao sam ih gde je njihova prijateljica Ivana. Rekli su da ne znaju, ali su odmah krenuli u potragu po stanu. Otvarali su vrata i zavirivali u ormare, saginjali ispod kreveta… Potom su rekli da misle da je otišla, te da im je ranije rekla da ima dogovor u 10 sati – rekao je Faizal Abdulah, kojem ništa u tom trenutku nije bilo jasno, budući da je svojim očima usred dnevnog boravka video odeću i mobilni mrtve devojke.

Kako može otići gola iz stana, gde je tu logika?!

Presuda za odgovornost bračnog para za smrt Ivane Smit trebalo je da bude izrečena 22. avgusta 2019. godine. To se nije dogodilo jer se krivac vodi kao nepoznat. Razlog tome je jer su pobegli iz Malezije.

Zašto ih nisu zadržali!? Nisu odgovorili ni na jedno pitanje, a oni ih puste da pobegnu iz države. Sada je sve gotovo - završava on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading