HRVATSKI PREDSEDNIK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Pored mene živog nećete u EU! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.09.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski predsednik Zoran Milanović prokomentarisao je spoljnopolitičko ponašanje Srbije kao i optužnicu za hrvatske pilote optužene za zločine u Oluji.

HRVATSKI PREDSEDNIK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Pored mene živog nećete u EU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Mario Strmotic

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović prisustvovao je juče polaganju zakletve kadeta Vojnog učilišta u Zagrebu i tom prilikom je izneo mišljenje o Srbiji i njenom evropskom putu. 

On je na pitanje novinarke o optužnici Srbije za hrvatske pilote izjavio da mu je "ponašanje Srbije nejasno" i kako "ne zna šta Srbija hoće, ali da na ovaj način neće ući u Evropsku Uniju". 

Dalje je naveo kako se "Hrvatska ponašala džentlmenski prema Srbiji, ali da je sada dosta", na šta je dodao da "Srbija pored njega živog neće ući u EU". 

Podsetimo, u istom nastupu, Milanović je u vezi optužnice za pilote koji su osumnjičeni za zločin na Petrovačkoj cesti izjavio kako "mu je ta priča sa decom postala nepodnošljivo gadna", na šta je odovorila premijerka Srbije Ana Brnabić.

Pogledajte i video u nastvaku gde Milanović komentariše navedene teme. 

https://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-srbi-takvi-pored-mene-zivog-nece-uci-u-eu/2397747.aspx#brid_cp_Brid_64023113

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
BreDragan

25.09.2022 15:04

Pored njega živog... Pa dobro, sam je rekao!

Bunjevac

25.09.2022 18:20

Nek si ti nama živ Zorane, i tako 74% Srbije neće u EU. Ali jadna tvoja baba, prevrće se u grobu, i vapi... jadni sine Zorane, zaboravi ti ko si....

Sneza

25.09.2022 19:40

Sastavio je dve proste recenice. O hvala ti boze. 🙏🙏🙏🙏🙏

sedi1

25.09.2022 19:56

.....eto šta je dobila hrvatska ulaskom u eu,...da svakakvi KLOVNOVI mogu biti predsednici., ovaj kada se probudi, nezna da li da se umije ili ubije.....