EKSTREMNO OPASNI! Oni su vođe klana iz Turske čiji su članovi likvidirali JOVANA VUKOTIĆA! Jedan se tereti da je za svega godinu dana ubio 19 ljudi! (FOTO)

Autor:

Svet

24.09.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čamgoz i Bojun se u Turskoj smatraju za izuzetno opasne ličnosti.

EKSTREMNO OPASNI! Oni su vođe klana iz Turske čiji su članovi likvidirali JOVANA VUKOTIĆA! Jedan se tereti da je za svega godinu dana ubio 19 ljudi! (FOTO)

Foto: pixabay.com/printskrin

Binali Čamgoz (39) i Baris Bojun (38), vođe su kriminalne organizacije u Turskoj, čiji su članovi neposredni izvršioci likvidacije vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića u Istanbulu, pišu turski mediji.

Kako se navodi u istrazi ubistva Vukotića, "kavčani" su platili milion i po evra turskim plaćenim ubicamama na motoru, kako bi izvršili napada na "škaljarca" dok je išao sa trudnom suprugom i ćerkicom u tržni centar.

- Binali Čamgoz (čije je pravo ime Deniz) uhapšen je u Crnoj Gori početkom jula ove godine po poternici Interpola, a njega su turske vlasti tražile zbog umešanosti u najmanje dva ubistva - preneli su mediji posle hapšenja.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/İşadamları_ babalar

Binali Čamgoz

 

Naime, Čamgoz i Bojun se u Turskoj smatraju za izuzetno opasne ličnosti, vođe podzemlja, povezane sa raznim vrstama kriminalnih aktivnosti, a članovi njihove kriminalne organizacije, kako se sumnja, likvidirale su i Jovana Vukotića, vođu škaljarskog klana.

Kako su iz crnogorske policije ranije pojasnili, uhapšeni državljanin Turske je prilikom hapšenja u julu imao kod sebe lažni pasoš na ime Mehmet Ali Bajhan, a tom prilikom sa njim je uhapšeno još petoro turskih državljana po poternici njihovih vlasti.

Drugi čovek, označen takođe kao lider mafije, Baris Bojun uhapšen je 4. avgusta u Riminiju, samo 24 sata nakon što je ušao u Italiju, piše Kurir.

Republika

Foto: sozcu.com.tr

Baris Bojun

 

- Za Bojunom je 5. aprila izdata poternica zbog raznih krivičnih dela, među kojima su ubistva, ranjavanja i nedozvoljeno držanje oružja - prenosi italijanski Imolaođi.

Kako se još navodi, njega turske vlasti smatraju odgovornim za čak 19 ubistava i pokušaja ubistava koja su počinjena u svega godinu dana, od 2019. do 2020. godine, a postao je svojevrsna Jutjub zvezda zbog svojih snimaka raskošnog života i oružja.

Prilikom hapšenja stigla je dojava da se on nalazi u hotelu sa četiri zvezdice u kom je trebalo da bude sa još tri osobe, a tada je sa njim uhapšen i državljanin Švajcarske (38).

Navodno, u oktobru prošle godine kada je policija krenula u akciju hapšenja članova njegove kriminalne grupe, Čamgoz je već bio na sigurnom - u Gruziji. Na spisku za hapšenje pripadnici Policijske uprave pokrajine Izmir, odnosno njihovog Odseka za borbu protiv organizovanog kriminala, tog dana imali su 57 članova Čamgozove bande. Uhapsili su 35, a hapšenje su izbegli Čamgoz i još 21 član tog klana.

Čamgoz se na društvenim mrežama predstavljao kao borac protiv droge, a objavljivao je i snimke prebijanja ljudi koji se drogiraju. Ipak, utvrđeno je da je to bila farsa - pretresima koje je policija izvršila u oktobru prošle godine, kod članova njegove krimi-grupe pronađena je i oduzeta veća količina kanabisa, a otkriveno je i da uzgajaju marihuanu.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading