OVAKO JE UBIJEN JOVAN VUKOTIĆ! Turski mediji objavili nove detalje likvidacije vođe škaljaraca! UPUCAN U LUKSUZNOM KVARTU!

Autor:

Svet

09.09.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Vukotić, vođa "škaljarskog" klana ubijen je juče u Instanbulu u Turskoj naočigled supruge i maloletne ćerke.

OVAKO JE UBIJEN JOVAN VUKOTIĆ! Turski mediji objavili nove detalje likvidacije vođe škaljaraca! UPUCAN U LUKSUZNOM KVARTU!

Foto: Privatna arhiva

Jovica Vukotić

Jovica Vukotić, vođa škaljarskog klana, ubijen je sa četiri metka u okrugu Šišli u Istanbulu, navode turski mediji.

Vukotić se navodno vozio automobilom sa suprugom i detetom u luksuznom kvartu Mečidijekoj. U jednom momentu pored njegovog vozila zastala su dva napadača na motociklima. Ispalili su pet hitaca iz pištolja od kojih su četiri pogodila vođu škaljaraca.

Istanbulska policija pokrenula je istragu povodom likvidacije. Turski medije prenose da je istragu preuzelo odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala.

Sukob škaljarskog i kavačkog klana datira iz 2014. godine kad je nestalo 300 kilograma kokaina u Valensiji. Do danas je ubijeno više od 50 pripadnika obe kriminalne organizacije.

Ubijenog Vukotića, prenose turski mediji, tražio je Interpol zbog optužbi za trgovinu drogom, a u Tursku je ušao sa lažnim identitetom.

Vukotić je inače 2018. godine uhvaćen u Antaliji i izručen. Navedeno je i da je pušten na slobodu nakon što je odslužio 15 meseci zatvora.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dile

10.09.2022 12:45

Ovo je rat do istrebljenja , sačuvaj bože šta droga radi . Zakoni su nula . Zatvori ga i pusti jer novac čini čuda .