Snimak ubistva Vukotića: Turčin dobio 1,5 miliona evra za likvidaciju u pokretu (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

23.09.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavili su se detalji o atentatu na Jovana Vukotića, vođu organizovane kriminalne grupe Škaljari, koji je ubijen u Istanbulu.

Snimak ubistva Vukotića: Turčin dobio 1,5 miliona evra za likvidaciju u pokretu (VIDEO)

Foto: sozcu.com.tr

 

Vođa kriminalne organizacije Bariš Bojun, koji je za atentat dobio 1,5 miliona evra od rivalske bande Kavač, naredio je svojim ljudima da ubiju Vukotića.

Oružani napad na automobil izvršen je u Šišliju, u Istanbulu, 7. septembra. Meta napada bio je Jovan Vukotić, vođa kriminalne grupe "Škaljari". Vukotića, vođu škaljarske bande, sa četiri metka likvidirao je ubica koji se motociklom približavao njegovom automobilu.

Kod Vukotića, koji je preminuo, pored trudne supruge i dvogodišnjeg sina, pronađen je lažni pasoš izdat na ime Predraga Popovića.

Timovi odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala IEM-a uzeli su izjavu od njegove supruge Maše M., koja je bila sa Jovanom Vukotićem kada je ubijen. Ona je rekla da su ona i pokojni Vukotić zajedno otišli ​​u Zorlu AVM, polazeći od adrese na kojoj su boravili u Atakoju, te da su dok su bili na vijaduktu Mecidiekoi kada su u tom trenutnku prišla dvojica maskiranih muškaraca na motoru i ispalili četiri hica na Vukotića koji se nalazio u automobilu.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen u turskim medijima, Vukotić koji je sa suprugom i detetom bio u belom automobilu odmah po napuštanju zgrade u kojoj je stanovao pratilo ga je vozilo crne boje, za koje se sumnja da je navodilo ubice na motoru kojom će se trasom Vukotić kretati. 

Ulične kamere sa obližnjih objekata su u nekoliko navrata uhvatile vukotićeve ubice na motoru koje su se kretale ka meti, a psolednja koja se nalazi na samom izlazu na autoput na mestu gde je i ubijen Vukotić vidi se kako atentatori prilaze automobilu u kom je bio Vukotić sa desne strane i u njega ispaljuju četiri hica a potom odlaze sa mesta zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading