BOŠNJACI NA APARATIMA: Srbiji dronovi od Erdogana, a nama... Džamije?! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.09.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan Srbiji obećao dronove, u Bosni i Hercegovini se najednom digla panika.

BOŠNJACI NA APARATIMA: Srbiji dronovi od Erdogana, a nama... Džamije?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/bossnier99

Tokom posete Bosni i Hercegovini turski lider najavio je izgradnju džamija, što je naišlo na negodovanje javnosti, jer je Srbiji "obećao dronove".

- To više nije zafrkancija! To je prosto neverovatno da Turska toliko ulaže, najnoviji podatak je 10.000 radnih mesta u Srbiji poslednjih godina. U Bosni i Hercegovini se najavljuje izgradnja novih džamija - komentarisalo se na televiziji.

- Srbija se naoružava najubojitijim modernim naoružanjem, naoružava se Srbija od Turske, barjaktar, u Ukrajini Ruse razvaljuje, a nama... Džamije!

 

 

Na društvenim mrežama se komentariše i kako je tim povodom Bakir Izetbegović jedino uradio to što je Erdogana pozvao na svadbu svoje ćerke, dok, kako navode, "nije bitno što nemaju plan kako da Bosnu brane na Drini".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading