TEŠKE REČI NAKON ZAPLENE CIGARETA U CRNOJ GORI! Besni rat između Abazovića i Konjevića: Izvini, Raško, što je juče palo 3 miliona švercovanih cigara!

Autor:

Svet

08.09.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rekordne zaplene cigareta u Crnoj Gori besni rat između premijera u tehničkoj vladi Dritana Abazovića i ministra odbrane Raška Konjevića.

TEŠKE REČI NAKON ZAPLENE CIGARETA U CRNOJ GORI! Besni rat između Abazovića i Konjevića: Izvini, Raško, što je juče palo 3 miliona švercovanih cigara!

Foto: youtube.com/printskrin

Ministar odbrane Raško Konjević objavio je sliku premijera Dritana Abazovića sa navodnim vlasnikom zaplenjenih cigareta, a ubrzo je stigla i Abazovićeva reakcija. 

- On ima politički zadatak da štiti korupciju i kriminal…, reče kolega Abazovic misleći na mene. Na slici je gdin Kosanovic vlasnik “jučerašnjih” cigara iz Slobodne zone Bar. Osoba do njega je Raško Konjević “zastitnik švercera cigara”. Dritan je tu “slučajno”, greškom, napisao je Konjević - napisao je na Tviteru ministar odbrane.

 

 

Abazović je na njegovu opasku odgovorio da je "nastala panika na dvoru".

- Kad god se desi velika zaplena nelegalnih cigareta nastane još veća panika na dvoru. Zato razumem rezigniranost Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene napraviti njega samog - napisao je Abazović.

 

 

- Izvini Raško što je juče palo tri miliona švercovanih cigareta. Ruka pravde nikog ne štedi i jednaka je za sve. Dobro je što Raško zna čije su cigare, možda je zato i ćutao svo ovo vrijeme. Pametnome dosta. Tek je počelo, a već je korito presušilo. P. S. Raško, objavi fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš. Biće zanimljivo vidjeti koga si sve politički štitio, od Brajovića, do Veljovića i Maraš, naveo je Abazović u reagovanju.-

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

08.09.2022 11:12

Абазовић ризикује. Ако не ради за неки други клан, глава му је на пању...