PRE NEDELJU DANA VOZIO POSLEDNJU TRKU I OBORIO REKORD! Stravične slike sa mesta nesreće u kojoj je nastradao NIKOLA ASANOVIĆ! (FOTO)

Autor:

Svet

06.09.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobilista Nikola Asanović stradao je u sudaru koji se danas dogodio na putu Cetinje-Budva.

PRE NEDELJU DANA VOZIO POSLEDNJU TRKU I OBORIO REKORD! Stravične slike sa mesta nesreće u kojoj je nastradao NIKOLA ASANOVIĆ! (FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/Za volanom

Nastradali mladić pre samo nedelju dana vozio je svoju poslednju trku, i osvojio prvo mesto.

 

 

Nikola je tom prilikom oborio novi rekord na stazi u Pljevljima koji je preuzeo ni manje ni više nego od svog starijeg brata, Miloša Asanovića.

Nikola Asanović, sa svojom formulom „Norma“ u klasi N2 bio je vodeći takmičar u svojoj klasi za brdski šampionat Centralnoevropske zone, a nedavno je na Kupu Pljevalja oborio rekord staze, naveo je Pvportal.

Potiče iz šampionske porodice, a njegov otac Goran i brat Miloš bili su najbolji vozači u regionu, a Nikola je krenuo njihovim stopama. Ambicije mladog Asanovića ovoga puta bile su velike, ali, na žalost, nije uspeo da ih ostvari.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći učestvovali su motocikl "BMW", hrvatskih registarskih oznaka i dva automobila - "audi A3" kojim je upravljao D. K. (39) iz Podgorice i "folksvagen" kedi kotorskih tablica kojim je upravljao S.Ć. (59).

Jedna osoba sa lakšim telesnim povredama dovezena je u cetinjsku bolnicu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading