OVO JE NAJSVIREPIJA LIKVIDACIJA U RATU KAVČANA I ŠKALJARACA! Biski i Miloš su prvi su ubijeni na OVAJ način! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

05.09.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kotorani Goran Biskupović Biski (28) i Miloš Bošnjak (25) ubijeni su na današnji dan pre šest godina.

OVO JE NAJSVIREPIJA LIKVIDACIJA U RATU KAVČANA I ŠKALJARACA!  Biski i Miloš su prvi su ubijeni na OVAJ način! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/Rudar7

Tog 5. septembra 2016. stradali su u kotorskom naselju Muo, oko 16 časova, samo 700 metara daleko od policijskog Odeljenja bezbednosti, kada je za sada nepoznata osoba sa daljine aktivirala unapred postavljenu eksplozivnu napravu, sakrivenu u žbunju.

Bila je to prva mafijaška likvidacija izvedena na taj način, ujedno i najsvirepija s obzirom na način na koji su dvojici mladića oduzeti životi.

I dok je Biskupović bio pripadnik "škaljarskog klana", Bošnjak je navodno nije bio iz kriminogene sredine, iako je često viđan u društvu Biskupovića.

Mladići su u smrt otišli vraćajući se pešice sa obližnje ponte, na kojoj su se obično okupljali, do kuće Biskupovića.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Rudar7

Goran Biskupović

 

Dva beživotna tela, kako su tada preneli crnogorski mediji, prekrivena belim čaršavima do kraja dana su ležala na putu, dok su pored njih ostale krvave japanke. U blizini, pored policajaca dugo su stajale dve mlađe i jedna starija žena, koja je od šoka sedela na ivičnjaku i zurila u stradale.

Uznemirujuća je bila i činjenica da se sve dogodilo u inače mirnom naselju, ulici kojom svakodnevno prolaze komšijska deca, ali i da se ovakav brutalan napad desio usred dana i na svega nekoliko stotina metara od stanice.

Policija je u sklopu istrage privela i saslušala veliki broj "kavčana", ali ubica Biskupovića i Bošnjaka još nije pronađen.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Rudar7

Miloš Drobnjak

 

Biskupović je ranije više puta privođen i saslušavan tokom raznih policijskih akcija. Zajedno sa Kotoraninom Danijelom Mahovićem, hapšen je 2014. godine nakon što je policija pretresom njihovih stanova pronašla eksploziv, oružje, bejzbol palice, elektro-šoker... Sa druge strane, veruje se da je Bošnjak bio slučajna žrtva.

U martu 2016. kotorska policija saslušavala je između ostalih članove takozvanog škaljarskog klana i Biskupovića povodom podmetanje požara u diskoteci "Maksimus" koji je negirao povezanost s tim delom.

Sahrane i Biskupovića i Bošnjaka obezbeđivale su jake policijske snage, a posebnu pažnju privukla je čitulja data obojici potpisanu sa "Vaši drugovi":

- Drznuše se da udare na vaše dve nevine duše, ali vreme će i dragi bog pokazati koliko su pogrešili. Počivajte u miru.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading