LIDER DEMOKRATSKOG FRONTA POTVRDIO: Pao dogovor u Crnoj Gori, pobednici 30. avgusta ponovo zajedno

Autor:

Svet

02.09.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručuje da su se lako dogovorili.

LIDER DEMOKRATSKOG FRONTA POTVRDIO: Pao dogovor u Crnoj Gori, pobednici 30. avgusta ponovo zajedno

Foto: Tanjug/AP

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da je parlamentarna većina u Crnoj Gori koja je pobedila 30. avgusta 2020. godine, ponovo zajedno.

- Evo ga politički sporazum. Predstavnici stranaka koje su učestvovale u razgovorima stavili su svoje potpise. Desilo se ono što su mnogi sumnjali da može da se desi - kazao je Mandić, prenose Vijesti.

Prema njegovim rečima, uspeli su lako da se dogovore.

- Narednih dana krećemo u razgovore da se definišu ostali elementi kao što su izbor novog skupštinskg rukovodstva i nove vlade. O svemu će javnost biti obaveštena, uskoro počinje sednica Skupštine, znaće se sve - poručio je on.

Komentarišući izjavu predsedavajućeg Evropskog parlamenta za saradnju sa Crnom Gorom Vladimira Bilčika za Pobjedu, da Vlada sa Demokratskim frontom ne bi imala podršku Evropske unije, Mandić je kazao:

- Princip koji prihvatamo je da ne tražimo ništa drugo osim onoga što nam je narod dao i ne želimo da u dogovore budu uključene strukture koje nisu dobile podršku građana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading