MONSTRUM SAHRANJEN NA TAJNOJ LOKACIJI! Cetinjani posetili Boriloviće: Izjavili smo saučešće, ali nije hrišćanski da počivaju u istoj zemlji!

Autor: Republika

Svet

15.08.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masovni ubica sa Cetinja Vuk Borilović sahranjen je na tajnoj lokaciji daleko od svojih deset žrtava koje je ubio u krvavom piru u petak, otrkivaju meštani Cetinja.

MONSTRUM SAHRANJEN NA TAJNOJ LOKACIJI! Cetinjani posetili Boriloviće: Izjavili smo saučešće, ali nije hrišćanski da počivaju u istoj zemlji!

Foto: Tanjug/AP/Printskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore

Cetinjani su, uprkos velikoj tragediji koja se desila i onome što je uradio Vuk, izjavili saučešće porodici Borilovića.

- Išli smo da izjavimo saučešće Borilovićima, strašno je sve što je uradio i nema oproštaja, ali on nije bio takav, nešto mu se dogodilo pa je pobio toliki narod, bolest neka i pomračenje uma - kažu meštani Cetinja i dodaju:

- Vuka je porodica sahranila na tajnoj lokaciji daleko od žrtava koje je pobio u petak. Nije hrišćanski i moralno da počivaju u istoj zemlji. Borilovići su neutešni, i šta će ljudi nisu oni uradili to, nego Vuk, ali moraju ceo život da nose taj krst sramote i tuge.

Jeda od Cetinjana objašnjava i da će mnogo godina proći, a da se njihova tuga neće pomeriti sa dna ponora.

- Crno smo vam mi, i Cetinje, i porodice nastradalih nakon ovog zločina - kaže sagovornik, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading