Hrvati se i dalje bahate! Podneli krivičnu prijavu protiv Srbina zbog statusa o "Oluji"!

Autor:

Svet

09.08.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državljanin Srbije osumnjičen je da je 4. avgusta na svom profilu na društvenoj mreži postavio objavu o zločinačkoj akciji "Oluji".

Hrvati se i dalje bahate! Podneli krivičnu prijavu protiv Srbina zbog statusa o "Oluji"!

Foto: Privatna arhiva

Porečka policija će nakon kriminalističke istrage podneti krivičnu prijavu protiv 26-godišnjeg državljanina Srbije jer je, kako navode, na društvenoj mreži javno podsticao na nasilje i mržnju, saopšteno je danas iz Policijske uprave istarske.

Državljanin Srbije osumnjičen je da je 4. avgusta na svom profilu na društvenoj mreži postavio objavu o zločinačkoj akciji "Oluji", kojom je "pozivao na nasilje ili mržnju usmerenu prema grupi ljudi zbog njihove nacionalne pripadnosti", naveli su iz istarske PU.

Policija će protiv osumnjičenog 26-godišnjaka iz Srbije podneti krivična prijavu nadležnom državnom tužilaštvu u redovnom postupku "zbog kaznenog dela javnog podsticanja na nasilje i mržnju".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading