NOVI DETALJI istrage napada na auto predsednice RS! Željka Cvijanović nije bila u kolima, ali KO JESTE?

Autor:

Svet

05.08.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvori bliski Kabinetu predsednice Republike Srpske Željke Cvijanović potvrdili su da ona nije bila u službenom automobilu koji je juče napadnut kod Mostara, piše Srpskainfo.

NOVI DETALJI istrage napada na auto predsednice RS! Željka Cvijanović nije bila u kolima, ali KO JESTE?

Foto: youtube.com/printscreen

Jučerašnji napad na službeni automobil Predsedništva Republike Srpske danas doživljava epilog. Predsednica Željka Cvijanović nije bila u automobilu, što potvrđuju i jučerašnje javne aktivnosti predsednice Cvijanović u kojima nije bilo nikakvih najavljenih poseta Mostaru, odnosno Hercegovini, saznaje Srpskainfo. 

Ona je tokom dana u svom kabinetu u Banjaluci razgovarala sa norveškim ambasadorom u BiH, a naveče, sa političkim vrhom Srpske i Srbije u Novom Sadu, prisustvovala obeležavanju 27. godina od Oluje.

- Vozilo se kretalo magistralnim putem kod Mostara, bez rotacije, kada mu je nepoznati vozač hjundaija preprečio put. U tom trenutku je vozač iz pratnje predsednice RS uključio rotaciju na automobilu, da bi mu dao do znanja da je automobil službeni. Međutim, napadač je otrgnuo rotaciono svetlo, bacio ga pored puta i pobegao. Vozač iz Službe predsednika RS je uspeo da fotografiše napadača, njegov automobil i registarske oznake, tako da ne bi trebalo da bude problema pri identifikaciji. Ne zna se šta bi mogao da bude motiv napada, čak postoje sumnje da se radilo o pokušaju pljačke ili otmice automobila, ne znajući o kom vozilu se radi - tvrdi izvor Srpskainfo upoznat sa slučajem.

Za sada nije poznato zašto se automobili iz Službe predsednika RS, bez njenog prisustva, nalazio u tom delu BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading