JELENA TRIVAN obnovila slavu Mtel kompanije!

Autor:

Svet

02.08.2022

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetog proroka Iliju, krsnu slavu kompanije, Mtel je proslavio 2. avgusta ove godine u manastiru Stuplje.

JELENA TRIVAN obnovila slavu Mtel kompanije!

Foto: Mtel

Svetog proroka Iliju, krsnu slavu kompanije, Mtel je proslavio 2. avgusta ove godine u manastiru Stuplje, a slavlju su prisustvovali i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, generalni konzul Republike Srbije u Banjaluci Miloš Vujić, direktor Regulatorne agencije za komunikacije BiH Draško Milinović, te predstavnici Ministarstva saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske.

Kako je naglasila generalna direktorka kompanije Mtel Jelena Trivan, zadovoljstvo je nakon 12 godina ponovo oživeti ovu tradiciju, te se okupiti oko običaja koji je vekovima prisutan u srpskom narodu. 

- Ova kompanija stvarana je za vreme ratnih i posleratnih vremena kada je srpskom narodu bila potrebna pomoć i Srbije i boga. Zato su slavili Svetog Iliju, a sve nade upirali u Srbiju. Neko je tradiciju obeležavanja slave prekinuo, a ja želim i da se ojačaju mostovi između Srbije i Srpske i da se sačuva tradicija bez koje ne bi bilo našeg identiteta - naglasila je Trivan.

Željka Cvijanović, predsednica Republike Srpske čestitala je krsnu slavu kompaniji Mtel, te naglasila da ova kompanija predstavlja jedan od ekonomskih stubova razvoja Republike Srpske i Srbije.

- Pored toga što zapošljava veliki broj ljudi, činjenica je da je ovo društveno odgovorna kompanija. Tome mogu i sama da posvedočim nakon mnogo godina na različitim pozicijama, zaista smo uvek imali svi oslonac kada je u pitanju podrška i sportu i kulturi i ljudima koji su bili u potrebi. Ponosna sam što sam zajedno sa vama na ovom mestu i zahvaljujem se igumanu i našim domaćinima koji su omogućili da se ostvari jedna posebna veza između ove kompanije i ovog manastira. Zahvaljujem se direktorki Trivan za sve ono što je uradila od dolaska na mesto generalnog direktora kompanije Mtel. Uspostavila je dobre kontakte sa svima, sa institucijama, običnim ljudima, sa građanima, što predstavlja dobrobit i za kompaniju, ali i za našu celu Republiku Srpsku - rekla je predsednica Cvijanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading