RAT NA GUGLU ZBOG RESTORANA U CRNOJ GORI: Pokrenuta je specijalna internet operacija, usledila i kontraofanziva! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.08.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi rat rapslamsao se na Guglu i sajtovima posvećim turizmu nakon što je svetlost dana ugledao šok smimak iz jednog crnogorskog restorana iz kojeg su isterani turisti iz Ukrajine.

RAT NA GUGLU ZBOG RESTORANA U CRNOJ GORI: Pokrenuta je specijalna internet operacija, usledila i kontraofanziva! (VIDEO)

Foto: printscreen

Sudeći bar prema objavama na društvenim mrežama, nakon što se snimak o kojem je Republika već pisala proširio regionom, pokrenuta je "specijalna operacija" protiv restorana i njegovog vlasnika i to tako što su masovno postavljane negativne recenzije i negativni na specijalizovanim sajtovima za turizam i turističke destinacije.

- Ponašanje osoblja je užasno - jedan je od najnovijih komentara na Guglovim recenzijama u trenutku objavljivanja ovog teksta.

- Restoran podržava rasizam - još je radikalniji komentar koji se može pročitati na internetu.

Republika

Foto: printscreen

 

Kako to obično biva na mahom podeljenom Balkanu, usledila je i kontraofanziva - ubrzo su obelodanjeni i pozivi da se restoranu daju najbolje moguće ocene.

Inače, kako se navodi na društvenim mrežama, reč je o restoranu Ponte u Petrovcu.

- Ljudi ajde da pomognemo ovom bratu iz CG koji je juče izbacio UKR. provokatore iz svog lokala pošto su mu smradovi na googlu već napravili problem i oborili mu ocjene. Lokal se zove Ponta Beach Club Petrovac i dajte mu što bolju ocjenu na googlu i ako vam nije teško napravite RT - navodi se u jednom od tvitova.

Podsetimo, na snimku koji se proširio društvenim mrežama vidi se mladić obučen u uniformu verovatno lokala u kome se incident dogodio koji agresivno isteruje goste koji su ogrnuti zastavom Ukrajine.

Aut, aut! Aut, bre! (Napolje, napolje! Napolje, bre!) - čuje se na snimku. 

 Šta vi mislite, ko je u pravu?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bg

02.08.2022 10:50

Trebao je metlom da ih izbaci napolje , zemlja im u ratu a oni se baskare po plazi. A ko ce da vam brani zemlju ako svi budete kukavice ?