RASKRINKAN "SAVRŠEN ZLOČIN": Osuđen muž koji je ugušio ženu na spavanju!

Autor:

Svet

16.05.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pilot grčkog helikoptera proglašen krivim za ubistvo britanske supruge Kerolajn Krauč. Tribunal proglasio Babisa Anagnostopulosa krivim za ubistvo s predumišljajem i izopačenje pravde.

RASKRINKAN "SAVRŠEN ZLOČIN": Osuđen muž koji je ugušio ženu na spavanju!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Pilot grčkog helikoptera koji je tvrdio da je ubio svoju suprugu Caroline Crouch (20), državljanku Velike Britanije, u naletu besa nakon svađe koja mu je „zamutila“ čula, proglašen je krivim za ubistvo na kraju suđenja koje je pažljivo praćeno u Grčkoj i inostranstvo.

Sedmočlani mešoviti tribunal sudija i porotnika jednoglasno je zaključio da je Babis Anagnostopulos kriv za ubistvo s predumišljajem i izopačenje toka pravde.

34-godišnji avijatičar obučen u Velikoj Britaniji, koji je organizovao provalu u pokušaju da prikrije zločin – liniju odbrane koju je održavao skoro šest nedelja – bio je potpuno hladan kada je presuda objavljena.

Prema grčkom zakonu, verovatno će dobiti kaznu od 20 godina zatvora – maksimalnu kaznu prema grčkom zakonu.

Pre izricanja presude, javni tužilac Eugenia Stathopoulou iznela je sve činjenice koje ukazuju na to da je ubistvo bilo hladnokrvno i planirano.

Tribunal je jednoglasno odbacio pokušaj pilota da ubistvo predstavi kao "zločin iz strasti" koji je mogao rezultirati smanjenom kaznom.

Žaleći se na maksimalni mogući rok pre presude, Atanasios Haramis, advokat porodice Krauč, opisao je Anagnostopulosa kao „multitalentovanog glumca” koji je mislio da je izveo „savršen zločin” za koji je ostao besramno nepokajan.

Statopulu je na sudu rekao da je Anagnostopulos ugušio svoju ženu jastukom dok je ležao na njoj tokom ničim izazvanog napada dok je spavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading