SRBIN OTKRIVA SVE TAJNE I ČARI BODIBILDINGA: Uz veliko odricanje do titule SVETSKOG ŠAMPIONA! (FOTO)

Autor:

Sport

16.05.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo da nema dečaka koji nije, gledajući akcione filmove, poželeo da bude poput Arnolda Švarcenegera, Hulka Hogana ili Džejsona Stetama. Ko je tim putem krenuo kada je odrastao, shvatio je da se do mišića ne dolazi prečicom, već mukotrpnim odricanjem celog života.

SRBIN OTKRIVA SVE TAJNE I ČARI BODIBILDINGA: Uz veliko odricanje do titule SVETSKOG ŠAMPIONA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Jedan od njih je i Beograđanin Miloš Mlinarević, koji je dosegao određene visine u bodibildingu i koji u razgovoru za Srpski telegraf otkriva kroz šta sve prolazi.

GLUMA KAO AMBICIJA

- Trenirao sam karate kao klinac, a onda sam zavoleo bodibilding. I ja sam prvi kontakt s ovim sportom imao gledajući Švarcenegera i Hogana, ali sam s vremenom shvatio da nije sve samo šminka, da je trnovit put do takvog izgleda. Naravno, voleo bih da se jednog dana oprobam u nekom filmu, ali to je sekundarni cilj. Uzora nikada nisam imao, ali ako bih nekoga pomenuo, to je Miloš Šarčev, naš čovek od kog sam mnogo naučio. Meni je trening stil života, koji sam posvetio telu, s ciljem da svakim danom budem sve bolji i da se odmeravam s drugima na svetskim takmičenjima. To su, pre svega, prestižna takmičenja Olympia i Wings of Strenght, s kojih imam titule, a cilj mi je odlazak u Američku prvu ligu i dobijanje PRO karte - priča Mlinarević i otkriva samo vrh ledenog brega kada su u pitanju odricanja:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miloš Mlinarević

 

- Bodibilding nije samo teretana i podizanje velikih kilaža, ovo je nauka o telu, gde vodimo računa o ishrani i ostalim životnim navikama. Tokom cele godine spremam ujutro svojih šest obroka i nosim ih ceo dan u frižideru, a to ne može svako da izdrži, već pojede prvo što dohvati. Vodim računa o unosu masti, ugljenih hidrata, šećera, a za to je potrebna ogromna žrtva.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miloš Mlinarević

 

SVAKO MOŽE AKO HOĆE

Kako ovim rečima ne bi ubio nadu običnom čoveku da može do savršenog izgleda i zdravog tela, naš sagovornik objašnjava da ne mora svako ko se odluči za bodibilding da ide u profesionalnu krajnost.

Foto: printscreen/instagram

Miloš Mlinarević

 

- Ja radim i kao trener i motivator s rekreativcima, ali i sa estradnim ličnostima koje žele da budu u formi. Svako može da uloži malo vremena i napora, da se odrekne nekih stvari, pre svega gaziranih pića, alkohola, grickalica i slatkiša i da posle nekoliko meseci treninga dođe u formu. Imao sam biznismena sa 40 i nešto godina, koji je pustio stomak, a sada je prava atleta koja vodi računa o telu - zaključio je Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragan

17.05.2022 08:39

Kakva ljudina

Stefan

19.03.2023 18:51

Iskreno da vam kažem ja u svom životu većeg čoveka od Miloša nisam video. Znači ja sam ga jednom prilikom sreo u jednom kafiću kako sedi. U početku me je bilo stid da mu priđem, al sam na kraju ipak odlučio da mu priđem. Rekao sam mu pozdrav Miloše dugo pratim vaš rad da li može slika. On mi je rekao, naravno da može zašto se treseš? Ja kad sam ga video kolki je nisam mogao sebi da dođem, znači na sebi je imao crnu majicu dugih rukava, koja mu je baš išla uz njegovo mišićavo telo. Na prvoj slici sam ga stisnuto za biceps i znači kao da sam kamen stisnuo, zatim sam ga pitao može li još jedna al sretna slika on je rekao naravno da može i tu sam ga za vrat uhvatio,gde sam imao osećaj kao da sam kamen ili stablo uhvatio, Miloš se nasmejao i rekao, to hoćeš da me udaviš, a ja njemu valja ovoliko coveka udaviti, inače vrat mu nisam mogao obuhvatiti kolki je!