NESVAKIDAŠNJI SUDAR! Vozači UKUPNO imali 265 godina!

Autor:

Svet

15.04.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska saopštila je o nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak na Pelješcu.

NESVAKIDAŠNJI SUDAR! Vozači UKUPNO imali 265 godina!

Foto: youtube/WPRI

U mestu Janjina na Pelješcu juče je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri lična vozila i koja je za posledicu imala lakše telesne povrede jednog od učesnika.

Do nesreće je došlo kada je 91-godišnji vozač vozila dubrovačkih registarskih oznaka, ulazeći u raskrsnicu, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 98-godišnjak, a čije je vozilo, usled udara, odbačeno na drugu stranu gde je udarilo u treće vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 76-godišnjak – objavila je policija.

Dakle, ukupna starost svih vozača koji su učestvovali u saobraćajnoj nesreći na Pelješcu iznosi 265 godina, što je verovatno svojevrsni rekord, piše Alo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading