KOPERNIKANSKI OBRT U LONDONU! Navijači Čelsija ISTERALI SVOJE, Abramovič NA POTEZU!

Autor:

Sport

15.04.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija vest!

KOPERNIKANSKI OBRT U LONDONU! Navijači Čelsija ISTERALI SVOJE, Abramovič NA POTEZU!

Foto: www.profimedia.rs

Roman Abramovič

Konzorcijum Rikets odustao je od kupovine Čelsija, a tim povodom oglasio se zvaničnim saopštenjem.

Rikets Grifin Gilber grupa je odlučila posle pažljivog razmatranja da ne pošalje konačnu ponudu za kupovinu Čelsija. U procesu finalizacije ponude, postalo je nedvosmisleno jasno da se određene stvari nisu mogle rešiti imajući u vidu neobičnu dinamiku oko procesa prodaje. Imamo veliko divljenje prema Čelsiju i njegovim navijačima i želimo svako dobro novim vlasnicima - navedeno je.

 

 

Podsetimo, navijači Plavaca odlučno su se protivili inicijativi da grupacija Rikets dođe na čelo kluba sa "Stamford Bridža", a videćemo kome će ga Roman Abramovič na kraju prodati.

U trci za kupovinu "plavaca" ostali su suvlasnik LA Dodžersa Tod Boeli, zatim konzorcijum koji predvode Ser Martin Broton i Sebastijan Kou i koji imaju podršku vlasnika NBA franšize Filadelfije, Džoša Harisa i Dejvida Blicera, a na ktraju i suvlasnik Boston Seltiksa, Stiv Paljuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading