HRVATI RADE SVE DA PO SVAKU CENU SRUŠE NABAVKU RAFALA! Ne veruju da ćemo dobiti NAJSAVREMENIJU tehniku i oružje!

Autor:

Svet

12.04.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurnosni stručnjak Ante Letica gostovao je u emisiji Novi dan N1 televizije gde je komentarisao Vučićeve najave o nabavci složenih oružanih sistema za Srbiju, između ostalog i borbenih aviona - Rafala.

HRVATI RADE SVE DA PO SVAKU CENU SRUŠE NABAVKU RAFALA! Ne veruju da ćemo dobiti NAJSAVREMENIJU tehniku i oružje!

Foto: mod.gov.rs

Levica se u emisiji dotakao i dolaska 6 kineskih transportnih aviona, a koji su Beogradu isporučili sistem protivvazdušne obrane FK-3.

- Kolege kažu da su to modifikovani sistemi S-300, njihovu efikasnost ne znam. To pokazuje da Vučić, koji ima velikih problema u Srbiji, mora odlučiti. Računao je na veliku pomoć Rusa, ima kineske sisteme da bi parirao budućim hrvatskim Rafalima i podigao razinu srpskog oduševljenja - rekao je.

Na pitanje da li misli da će Srbija nabaviti 12 novih Rafala i 12 polovnih Letelica, rekao je da smatra da se to ipak neće desiti.

- Dok je Vučić u ovakvoj poziciji, mislim da neće dobiti savremenu zapadnu tehniku i oružje jer bi moglo doći i u ruke Rusiji. Dok je neodlučan, neće dobiti savremena zapadna sredstva.-

Ipak, predsednik Srbije je danas naredio prikaz najnovijih raketnih PVO i svih ostalih najsavremeniji oružanih sistema za subotu, 30. april u 11 časova na aerodromu u Batajnici, gde će i komšije moći da se uvere u novo moćno naoružanje koje Srbija ima.

Tom prilikom će prvi put će javno dejstvovati FK-3, pasarsi, helikopteri i MI35, Erbas i svi ostali, mistrali.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading