PUTINA KUJU U ZVEZDE: Bivši američki zvaničnik nahvalio predsednika Rusije, nije ga briga za kritike

Autor:

Svet

21.02.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin je "odličan sagovornik" koji je dobro obavešten i jasno izražava interese Rusije. Prema Pompeu, američki pregovarači su morali da ispune zadati standard.

PUTINA KUJU U ZVEZDE: Bivši američki zvaničnik nahvalio predsednika Rusije, nije ga briga za kritike

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Bivši šef CIA i Stejt departmenta Majk Pompeo podelio je za C-SPAN svoje utiske o radu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi ria.ru.

- Veoma pronicljiv, veoma sposoban, imam neverovatno poštovanje prema njemu. Često sam bio kritikovan zbog takvih reči - rekao je političar.

Prema njegovim rečima, Putin je "odličan sagovornik" koji je dobro obavešten i jasno izražava interese Rusije. Prema Pompeu, američki pregovarači su morali da ispune zadati standard.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pompeo i Putin

- Vidim ga kao sofisticiranu osobu koja sve kalkuliše. Možda se nećemo složiti sa njim, ali će on to ipak uraditi na svoj način - dodao je bivši državni sekretar.

Poslednjih meseci zapadni političari i mediji stalno optužuju Rusiju da se navodno sprema da napadne Ukrajinu. Moskva odbacuje sve tvrdnje, a takođe su objasnili da je glavni razlog za eskalaciju delovanje SAD i NATO-a, koji Ukrajinu "pumpaju" oružjem, gurajući je na taj način ka vojnim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading