NAĐEN LEŠ MUŠKARCA! Sumnja se da je u pitanju mladić koji je nestao na Novu godinu

Autor:

Svet

16.01.2022

20:23

Tek po obavljenoj identifikaciji moći će da se potvrdi ili opovrgne da li se radi o muškarcu za kojim se danima tragalo

NAĐEN LEŠ MUŠKARCA! Sumnja se da je u pitanju mladić koji je nestao na Novu godinu

printscreen/youtube.com/delStipe..

Tokom velike akcije pretraživanja kanjona Rječine pronađeno je telo za sada nepoznatog muškarca, potvrđeno je iz PU primorsko-goranske za Novi list.

Na mestu pronalaska još uvek traje uviđaj, a za sada se ne može sa sigurnošću reći da li je u pitanju nestali Petar Vizintin.

Međutim, u izjavi za Novi list, sestra nesretnog mladića Anamarija Vizintin potvrdila je da se nažalost radi o njenom bratu i dodala da će se detaljnom policijskom istragom i rezultatima autopsije doći do detalja stradanja nesrećnog mladića.

Preminulog su pronašli službenici policije i HGSS-a koji su u potragu za nestalim Vizintinom krenuli u 9.30, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 su našli mrtvog muškarca.

Tek po obavljenoj identifikaciji moći će da se potvrdi ili opovrgne da li se radi o muškarcu za kojim se danima tragalo. Ostaje takođe da se utvrdi i uzrok smrti.

Podsetimo, muškarcu se svaki trag i glas gube 1. januara u jutarnjim časovima u riječkoj Ružićevoj ulici, danima se tražilo po svim napuštenim delovima Rijeke.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading