AGONIJA BEZ KRAJA: Danas je tačno GODINU DANA od kako je Milena prijavila Miku za SILOVANJE!

Autor:

Zabava

16.01.2022

20:09

Pre tačno godinu dana je uhapšen Miroslav Mika Aleksić, nakon što ga je prijavila glumica Milena Radulović za silovanje.

AGONIJA BEZ KRAJA: Danas je tačno GODINU DANA od kako je Milena prijavila Miku za SILOVANJE!

instagram.com/milena.radulovic

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je pre tačno godinu dana u Beogradu zbog optužbe za silovanje, a za ovaj užasan čin optužila ga je mlada glumica Milena Radulović.

ST/N. MANDIĆ

Mika Aleksić

Glumica je navela u prijavi da je od svoje 11 godine pohađala školu glume Miroslava Aleksića, a da ju je on krajem 2012. godine, dok je pohađala grupni čas (tada maloletna) poljubio, bez njenog pristanka.

Printscreen/BBC

Milena Radulović

Zlostavljanje se, kako je otkrila, nastavilo i tokom sledeće godine, a kao opravdanje je koristio da je to iz "pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu". On je Milenu dodirivao i silovao dok je imala individualne časove glume. 

Iako je prošlo već godinu dana, Iako je prošlo već godinu dana od prijave, ova priča i dalje nema epilog.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vladimir

16.01.2022 21:32

Neka naše sudije pogledaju na brzinu sudija iz Australije pa neka se stide zbog svoje sporosti.

Aleks

17.01.2022 09:46

@Vladimir - Neka australijske sudije pogledaju pravedne naše sudije pa neka se stide svojih presuda koje su nepravedne i nezakonite.

Božo

17.01.2022 10:52

Izvršio je nasilje nad stotinama polaznika njegove "škole". Pamtiće ga svi celog života. Zbog sramote većina krije šta su sve doživeli.