NA UDARU OMIKRONA POPULACIJA MLAĐA OD 40 GODINA! U Crnoj Gori udvostručen broj zaraženih koronavirusom, sledi POOŠTRAVANJE MERA?

Autor:

Svet

28.12.2021

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstvene vlasti su saopštile da je prema dosadašnjim istraživanjima najviše inficiranih omikronom među mlađima od 40 godina

NA UDARU OMIKRONA POPULACIJA MLAĐA OD 40 GODINA! U Crnoj Gori udvostručen broj zaraženih koronavirusom, sledi POOŠTRAVANJE MERA?

Foto: Tanjug/AP

Crnogorski epidemiolozi registrovali su danas 1120 novih slučajeva koronavirusa, skoro dvostruko više nego u ponedeljak kada ih je bilo 580, zbog čega su zdravstvene vlasti najavile pooštravanje mera.

Zdravstvene vlasti Crne Gore su, najavljujući nove epidemiološke mere, navele i da je, prema dosadašnjim istraživanjima, najviše inficiranih omikron varijantom među mlađima od 40 godina.

- Zbog naglog rasta obolelih omikron varijantom ministarstvo zdravlja sutra će doneti odluku o pooštravanju epidemioloških mera - saopštili su zvaničnici.

Dodaje se da su u toku konsultacije na svim nivoima kako bi već sutra počela drugačija organizacija rada, koja predviđa dodatni angažman lekara i medicinskog osoblja sa sekundarnog nivoa zdravstvene zaštite.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading