NEVIĐENA APATIJA PROLAZNIKA: Dobermani NAPALI ženu u Sarajevu, ljudi POSMATRALI jezivu scenu, samo JEDAN čovek joj priskočio u pomoć!

Autor:

Svet

05.10.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dobermana napala su ženu juče ispred haustora zgrade u Sarajevu i brutalno je izgrizli nanevši joj telesne povrede. Prethodno pas lutalica napao dvoje dece.

Republika

Foto: pixabay.com

Doberman, ilustracija

Kako navode očevici, psi su ženu napali bez ikakvog povoda.

- Prolazio sam automobilom i vidio kako psi grizu jednu gospođu. Prolaznici su samo posmatrali šta se dešava. Istrčao sam i počeo ih udarati nogama u glavu nakon čega su je pustili - ispričao je prolaznik.

Povređena žena prebačena je u bolnicu kako bi joj se ukazala pomoć.

U Kulovićevu ulicu u Sarajevu upućena je policijska patrola i vozilo Hitne pomoći, a identitet vlasnika pasa poznat je policijskim službenicima.

U MUP-u Kantona Sarajevo su rekli da ovo nije jedini napad pasa koji se dogodio juče.

Pas lutalica je napao dvoje dece koji su kasnije prevezeni u bolnicu, a stepen povreda se još utvrđuje.

- Policijski službenik Uprave policije koji je upućen na intervenciju je upotrebio službeno oružje s ciljem da odbije napad psa i spreči daljnji napad psa na decu i prolaznike, te je tom prilikom usmrtio psa - rečeno je iz policije, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading