ČITAVA AMERIKA SMEJE SE ZORANU MILANOVIĆU! Voditeljka Foks njuza ga spustila nakon skandalozne izjave, pa mu poručila: HVALA, ZORANE!

Autor: Republika

Svet

22.09.2021

10:51

Voditeljka Foks njuza je u svojoj emisiji spustila hrvatskog predsednika Zorana Milanovića zbog njegove izjave da bi sve avganistanske izbeglice trebalo da završe u SAD.

Printscreen

Voditeljka Foks njuza ismejala hrvatskog predsednika Milanovića

Hrvatski predsednik Zoran Milanović žestoko je ismejan u Americi nakon što je na televiziji Foks njuz napravljen prilog o tome kako su lideri zemalja širom sveta reagovali na krizu u Avganistanu kada su sredinom avgusta tom državom ponovo zavladali talibani i nakon što se postavilo pitanje ko će biti spreman da prihvati avganistanske izbeglice koje je pod novim režimom čekala katastrofa. 

Tada je, podsetimo, Milanović na pitanje novinara da li Hrvatska treba da primi izbeglice iz Avganistana rekao kako misli da bi oni trebalo da idu u najveće države.

- Svi oni bi trebalo da nađu svoje mesto u SAD - rekao je tada Milanović, na šta se nadovezala američka voditeljka.

 

 

Prvo je krenula sa francuskim predsednikom Makronom, citirajući njegovu izjavu da bi Francuska trebalo da se zaštiti od migranata, a zatim nastavila sa ostalima. 

Austrijski ministar unutrašnjih poslova kaže da ne postoji razlog zašto bi Avganistanci sada dolazili u Austriju, dok je hrvatski predsednik Zoran Milanović apsolutni pobednik s izjavom da bi svi Avganistanci trebalo da pronađu svoje mesto u Americi. Pa, hvala ti, Zorane - poručila je voditeljka kroz osmeh. 

Taj deo njene emisije je postao apsolutni hit na društvenim mrežama, a mnogobrojni korisnici, pre svega iz SAD, bukvalno su razapeli hrvatskog predsednika, inače poznatog po besmislenim izjavama.    

Komentari (5)

Loading
kapetan Dragan

22.09.2021 12:13

Pa dobro im je rekao. Oni bi "arcili" drzavu 20 godina, pa kad nije ispalo dobro, onda; prebaci poraz na ostale

Милутин

22.09.2021 13:29

Потпуно је у праву!

Ilke

22.09.2021 16:55

Zorane Zorane, i vi ste Amerima tamo dodvoravali. Naravno da bi i vi trebalo da primite par stotina hiljada Avganistan aca da vas malo oplemene.

Zora

22.09.2021 18:53

U pravu je ovaj put. Amerika je ta koja razori drzavu, dovede teroriste na vlast, a izbeglice mora da primi Evropa.