U TOKU JE HAJKA NA SRBE! Dodik: Srpski poslanici neće učestvovati u radu Predstavničkog doma BiH!

Autor:

Svet

19.09.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da srpski poslanici neće učestvovati u radu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH kojeg je za sutra zakazao predsedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milorad Dodik

Dodao je da će tako ostati sve dok se Inckov zakon o zabrani negiranja genocida ne stavi van snage, prenosi RTRS.

Rekao je i da je u toku "hajka na Srbe" i da on ima devet prijava zbog negiranja genocida u Srebrenici.

- Neće niko ići od Srba i to je to. To što Bakir Izetbegović kaže izduvaće ili kao Željko Komšić koji priča da je to godišnji odmor, sad ćemo videti je li godišnji odmor, nisu više godišnji odmori. Postoji jasan politički stav. Gospodo, zovemo vas da razgovaramo, promenite ovo. Meni kažu šta je ideja, šta ovde ima biti ideja? U ovoj BiH ne možete imati ideja, ovo je sve spekulativno i zasnovano na nepravu. Јa sam, već da znate, izračunao da imam devet prijava za negiranje genocida. Dve neke dame, N.N. lica iz Tuzle tuže Milorada Dodika, pa molim vas to je hajka - izjavio je Dodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedja

19.09.2021 11:30

Samo izvorni Dejton.