DRITANU ABAZOVIĆU UPUĆENA JASNA PORUKA! Oglasio se Milan Knežević posle dogovora sa Demokratama!

Autor:

Svet

16.09.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi URU Dritana Abazovića vidimo kao partnera i očekujemo podršku svih partija koje su u vlasti u Crnoj Gori kako bi se konačno razrešila kriza u kojoj je država nalazi, poručio je Milan Knežević nakon što su Demokratski front i Demokrate objavili da su postigli dogovor o rekonstrukciji Vlade.

Republika

Foto: facebook.com/Demokratski front

Milan Knežević tvrdi da su građani umorili od trzavica i svađa

- Ako URU sebe vidi sa nekim drugim, mi nemamo ništa protiv - rekao je Knežević i nastavio:

- Mi smo sa kolegama iz Demokratske Crne Gore usaglasili jedno saopštenje koje u sebi sadrži načelno predlog mera za izlazak iz političke krize. Izlazak iz političke krize bi podrazumevao jednu ozbiljnu rekonstrukciju, jedan ozbiljan pristup svim problemima koji opterećuju društvo i mi bi bili spremni da u jednom kratkom roku izaberemo i Tužilački savet - kazao je Knežević za TVCG.

Očekuje da će svi oni koji su ohrabrivali na dogovor taj dogovor i podržati.

- Mislim da su se građani umorili od svađa, razmirica i trzavica unutar vladajuće koalicije i sada je vreme da počnemo novu fazu, nadam se veoma brzo jednom konstruktivnom dogovoru - poručio je Milan Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading