TUŽILAŠTVO NA CETINJU ULAŽE ŽALBU ZBOG PUŠTANJA VESELINA VELJOVIĆA! Milov savetnik se vraća u zatvor!?

Autor:

Svet

07.09.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo na Cetinju žaliće se zato što nije određen pritvor savetniku Mila Đukanovića za bezbednost Veselinu Veljoviću.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Berane online

Hapšenje Veselina Veljovića 5. septembra na Cetinju

Podsećamo Veselin Veljović pušten je sinoć da se brani sa slobode, pošto sudija za istragu cetinjskog Osnovnog suda Borko Lončar nije prihvatio predlog tamošnjeg tužilaštva da mu se odredi pritvor do 30 dana, prenose Vijesti.

Veljovića, bivšeg direktora Uprave policije, Tužilaštvo sumnjiči da je tokom protesta povodom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju 5. septembra, počinio krivično delo - napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Nakon izlaska iz zgrade Osnovnog suda na Cetinju, Veljović je optužio premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića da ga politički proganjaju i svete mu se, poručivši im da ga neće ni ućutkati ni uplašiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading