MILOVI LJUDI PADAJU KAO SVEĆE: Privedena Đukanovićeva saradnica, nosila torbu punu psihoaktivnih supstanci

Autor: Republika

Svet

07.09.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna poslanica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Dragica Sekulić (42) privedena je sinoć na graničnom prelazu Špiljani jer je policija u njenom prtljagu pronašla psihoaktivne supstance.

Foto: Youtube/ DPS Crne Gore

Privedena Dragica Sekulić

Priveden je i O.G. (46) koji je upravljao automobilom jer su i kod njega pronađene iste supstance.

Kako Informer saznaje, Dragica Sekulić je u ponedeljak uveče, oko 19 sati, automobilom iz pravca Crne Gore došla do Špiljana sa namerom da uđe u Srbiju. Za volanom je bio G.O. Oni su policajcima rekli da putuju za Niš.

- Policajci su pregledom vozila i putničkih torbi otkrili lekove koji se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci. Tablete, tri pakovanja, pronađene su u torbama koje su pripadale Dragici Sekulić i G.O. Oni nisu posedovali potreban izveštaj od lekara specijaliste koji bi potvrdio da su im ti lekovi prepisani od strane zdravstvene ustanove - kaže izvor.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru naložilo je pripadnicima policije da od političarke i O.G. oduzmu tablete.

- Oni su na dalje postupanje predati policijskoj stanici u Tutinu gde su saslušani. Tužilaštvo je delo kvalifikovalo kao "Neovlašćeno posedovanje droga." Kutije sa tabletama, na kojima je pisalo "bromazepam" biće poslate na veštačenje, a protiv njih, u zavisnosti od izveštaja veštaka, biće podnete odgovarajuće krivične prijave - navodi izvor.

Puštena na slobodu

Foto: Tanjug/AP

Milo Đukanović, predsednik Crne Gore

Nakon zadržavanja od četiri sata, policija je narodnu poslanicu DPS Dragicu Sekulić i O.B. pustila na slobodu.

Dragica Sekulić do prošle godine bila je ministarka ekonomije u Vladi Crne Gore, a onda je, nakon prošlogodišnjih izbora, dobila poslanički mandat. Članica je više skupštinskih odbora, a među njima su Odbori za ekonomiju, finansije i budžet, kao i Odbor za praćenjeni kontrolu privatizacija.

Narodna poslanica DPS Dragica Sekulić, zajedno sa drugim poslanicima svoje stranke, bila je na Cetinju dan uoči ustoličenja mitropolita Joanikija. Inače važi za jednu od glasnogovornica Mila Đukanovića ali i oštrog kritičara Mini šengena.

Nakon pada DPS sa vlasti u Crnoj Gori objavljeni su podaci da je Dragica Sekulić jednog svog savetnika plaćala 20.800 evra mesečno, odnosno, 250 evra po satu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Митрофан Фуштић Морија

07.09.2021 23:27

Монтенегринка шверцује дрогу у Србију, да заради прљав новац и да трује Србе. Ужас!